Cu ce fel de obsedat ai de a face?
Cu tine facea sex?
Chiar se merita sa vorbesti cu el...adica atat il duce capul? Putin, putin rau de tot
Urmeaza pasii:delete, ignore, ciao
Nu-si bate joc, s-a enervat ca l-ai refuzat si nu stie cum sa se razbune sau cum sa te convinga. Daca are probleme de orgoliu acum, dinainte sa va stiti, gandeste-te bine daca el e ce cauti. Dupa ce va intalniti te va presa ca ori faceti sex ori va despartiti si apoi va continua sa puna conditii in stilul asta. Nu e anormal sa fie nerabdator, dar nu stie sa se poarte.
Eu cred ca a vrut sa te incerce, dar ai grje daca el s-a suparat pe u ca nu ai vrut sa te intalnesti cu el imi cam da degandit, daca il iubesti spune-i sa mai astepte un timp pana te gandesti u
Ai mare grija, cu baietii astia nu e de gluma! Intr-adevar isi bate joc de tine.De ce a reactionat asa? Foarte simplu, este o persoana careia nu-i pasa de sentimentele tale si vrea sa te necajeasca putin.In mintea lui de "baiat glumet", felul in care ti-a raspuns cand tu l-ai bagat in seama se numeste "razbunare"! In mintea ta insa, ar trebui sa se numeasca"Nu mai vreau sa am de-a face cu tine"! Relatiile virtuale rareori au viitor, sa ma indoiesc ca a voastra sa se numere printre acele cazuri.Nu te merita baiatul ala! Sper ca ti-am fost de ajutor!
Normal ca isi bate joc de tine, nu mai fi naiva nu il mai crede, in plus nici macar nu il cunosti de sa ai incredere intr-o persoana necunoscuta?
Ar fi mai bine sa ii dai chiar tu ignore sau sa nu il bagi in seama.
Asa aiurea sunt multi tipi care se cred mare macho,, si de fapt sunt,, niste. fustangi sincer dai igg pana nu te apropri prea mult de el (mi s-a intamplat) oricum cred ca daca iti mai faci un alt id nou si cu alt nume alt tot tot asa se va comporta si cu "cealalta"...
lasa-l
:*
Aoleu. Nu te mai agita atat si nu pune suflet pentru oricine cu care vorbesti pe net. Crede-ma, unii oameni mint foarte mult!
Glume din astea nu se fac serios.
Rezulta ca nu este serios deloc ca persoana. Ia-ti gandu de la el ca nu are rost . poate sa glumeasca asa cu n fete pentru ce?
Nu iti mai pierde vremea :*
E un metrosexual cu fite gratuite. Spune-i cand face sex cu iubita lui sa mai schimbe mana.Ca face febra.