anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua nu va placea desenea COPII DE LA 402? puppy dog eyes!

16 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Ohoo...si inca cat, stiu toate episoadelebig grinMa uitam mereu si chiar si acum ma uit, mai rar totusi, dar o fachappyA fost si va fi unul dintre desenele mele favoritehappy

| ColorBubbles a răspuns (pentru beautifulkiss):

Si mie imi place muult...dar la ce ora se difuzeaza spioanele mai exact? thinking

| beautifulkiss a răspuns (pentru ColorBubbles):

Dimineata si la pranz. Dimineata incep la 06.45 si se termina la 07.10happyIar la pranz parca pe la 13 si cv..numai stiu sigur.Numai bine.

| Demise a răspuns:

Ba da.

| papusica987 a răspuns:

Siguuuur:X
imi placea de snitzibatting eyelashes

| ColorBubbles a răspuns (pentru papusica987):

laughing capra lui Polly

| papusica987 a răspuns (pentru ColorBubbles):

Daabatting eyelashes
a murit saraca:-

Ce-mi placea episodul alalaughing astia veneau la imormatare ca le obliga profa lor...si le punea un 10 la sportlaughing pff...ce mi-e dor de desenea aia sad

Daasad
sau viata cu louie, ce-i cu andy, simsalagrimsad, spioanele, nils holgersson, marcelino pan y vinocrying
acum au bagat numai prostii.

Erau super faine :( semneaza petitia : Http://www.petitieonline.ro/petitie/67548055/promo

Bineintelesbatting eyelashes

happy happy am observat ca a inceput sa se difuzeze spioanele thinking

| Bєshka a răspuns:

Ba da, mie mi-a placut ff mult ce prostii faceau etc... mi-a placut de Nancy copilu ala chel laughing

| toshibabba a răspuns:

Si mie mia placaut si inca imi place mai ales de fata aceea de canta scotiana.

cum o chema ca nu mai stiu parca cu L incepea?

| vladisimo a răspuns:

Ba da, dar din Jetix au facut un ca**t de disney channel, cu seriale pentru tampiti. Ma uitam odata si eu cu fratemeu la disney channel si vad pe aia ca injura: "esti un rahat, un mare rahat!" si fac un cantec din asta. Altadata era un "film" (cica) in care una spune: "de ce trebuie sa stau cu un retardat ca tine?!". Serios, ce l-a mancat in c*r pe proprietarul Jetix sa-si vanda emisiunea?

| catalinboda a răspuns:

Normal