Ba da, mie mi-a placut ff mult ce prostii faceau etc... mi-a placut de Nancy copilu ala chel
Si mie mia placaut si inca imi place mai ales de fata aceea de canta scotiana.
cum o chema ca nu mai stiu parca cu L incepea?
Ba da, dar din Jetix au facut un ca**t de disney channel, cu seriale pentru tampiti. Ma uitam odata si eu cu fratemeu la disney channel si vad pe aia ca injura: "esti un rahat, un mare rahat!" si fac un cantec din asta. Altadata era un "film" (cica) in care una spune: "de ce trebuie sa stau cu un retardat ca tine?!". Serios, ce l-a mancat in c*r pe proprietarul Jetix sa-si vanda emisiunea?
Ce-mi placea episodul ala astia veneau la imormatare ca le obliga profa lor...si le punea un 10 la sport pff...ce mi-e dor de desenea aia
Daa
sau viata cu louie, ce-i cu andy, simsalagrim, spioanele, nils holgersson, marcelino pan y vino
acum au bagat numai prostii.
Erau super faine :( semneaza petitia : Http://www.petitieonline.ro/petitie/67548055/promo
Ohoo...si inca cat, stiu toate episoadeleMa uitam mereu si chiar si acum ma uit, mai rar totusi, dar o facA fost si va fi unul dintre desenele mele favorite
Si mie imi place muult...dar la ce ora se difuzeaza spioanele mai exact?
Dimineata si la pranz. Dimineata incep la 06.45 si se termina la 07.10Iar la pranz parca pe la 13 si cv..numai stiu sigur.Numai bine.
Davyduchiha2001 întreabă: