| iuandfto a întrebat:

Vreau sa invat kung-fu sau karate acasa (vreau sa invat singura fara profesor). De unde pot lua niste lecti? Am cautat pe google.

Răspuns Câştigător
| Fury a răspuns:

Www.expertvillage.com scrie acolo kung-fu si sigur gasesti m-am uitat si eu si am gasit niste chestii misto (pe site-ul ala posteaza profesionisti care au facut video-urile alea special ca cei care la urmaresc sa poata invata singuri). Succes la spart chestii cu capul:))

18 răspunsuri:
| Anecherry a răspuns:

Nu stiu cat de multe ai putea sa inveti de unul sigur. Cred ca tot mai bine ar fi daca te-ai inscrie la un curshappy. Ar fi mult mai eficient.

| Silvia a răspuns:

Cauta si pe youtube, sigur vei gasi.happyInsa nu stiu cat de multe o sa invetithinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti invata singura. Ai nevoie de indrumari, de cineva care sa-ti arate miscarile si sa te corecteze de fiecare data cind gresesti. Ai nevoie si de ceilalti, sa te poti antrena. Nu se fac antrenamente doar de unul singur, trebuie sa inveti sa anticipezi miscarile adversarului. Adversarul n-o sa stea ca momiia, se misca, se fereste si loveste. Deci mergi frumos si te inscrii undeva. Iti recomand aikido.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa invat karate cu un profesor ca poate el ma mai invata multe, dar si singur poti invata multe dar daca esti bun poti fii sigur ca vei invata mai multe asa ca nu te grabii ai toata viata inainte. Fi sigur ca vei ajuvge un seisei bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu, ia-ti un dvd de karate dintr-un magazin, costa cam 50-100 ron.
Si nu inseamna ca daca l-ai luat vei sti karate, ia-ti un sac de box dureros si antreneaza-te zi de zi. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel vreau si eu

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar vreau si eu sa invat ca mi-e frica de copii.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| SimKode_Florin_2002 a răspuns:

Cu profesori din Romania, ai invata cam 20% kung fu/arte martiale. Eu te-as sfatui sa incerci pe pielea ta. astfel vei invata foarte repede si usor, decat cu profesori care te invata doar 20%/25% din kung fu. Pe propia ta piele ai invata 40%/60%. Daca te antrenezi mult si bine si nu vei renunta, si iti vei gasi pacea interioara, kung fu nu se bazeaza doar pe forta! Multa bafta!

Alte răspunsuri