| Ser9iu a întrebat:

Vreau sa invat parkour repede, ce site uri imi recomandati? sau pentru scheme.backflip etc...

54 răspunsuri:
| sy46 a răspuns:

Iti trebuie luni bune sa faci backflip, wallflip etc.
Ai nevoie de forta si rezistenta, care nu se obtin prea usor.
+ ca nu e recomandat sa te antrenezi pentru acele trick-uri pe asfalt.
http://www.youtube.com/watch?v=Zkn1eeG8QYo

Nu prea vad cum inveti parkour doar de pe net...
Cu frontflip ai putea exersa la bazin mai usor. Succes

| Dutu_Dragos_1994 a răspuns (pentru sy46):

Ai dreptate nu se invata de pe net dar si eu vreau sainvat asa ca netul te ajuta putin.

| Altu a răspuns:

Lucreaza intai forta, rezistenta si elasticitatea, si abia dupa gandeste'te la "scheme". Daca s'ar invata parkour repede de pe net ai vedea numai backflipuri pe strada.

Răspuns utilizator avertizat
| traceurpkvictor a răspuns:

In primul rand nu stiu daca stii la ce este folosit parkour`ul este inventat pentru a parcurge distante pe scurtaturi pe care nu toti pot sa le foloseasca cum au mai spus si ceilalti la parkour trebuie sa ai rezistenta si forta elasticitate nu neaparat eu de exempu sunt unul din cei mai bun din orasul meu si nu sunt prea elastic sa poti sa aduci genunchii la piept din mers e de ajuns si fara te cocosezi mi sespune Spyder din cauza faptului cum ma urc pe ziduri uriase si cum zbor prin aer eu folosesc parkourul cand intarzii la scoala succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parkour nu se invata pe net tu trebuie sa stii doar schemele ca sa poti sa le faci, dar mai ales trebuie sa te antrenezi intr-o sala de sport-saltele etc ok, si eu m-am apucat de parkour si nu sunt profesionist bafta frate pace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai vreau si eu sa invat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pidari da eu cum sa invat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac asta de mult si ma pricep chiar bine priveste ce fac eu cu prietenii mei http://www.youtube.com/watch?v=M6xEkjeV60Q

| Alex10Rujan a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti in primul rand un mincinos,acel video e din santa barbara,nu din Romania! Tu daca stii sa faci un lazy vault asa ca terminati cu laudele astea de ca**t,cat despre parkour, trebuie intai sa ai forta, elasticitate si rezistenta. Apoi te poti apuca de trickuri("scheme")! Bftwinking

| gabygaby199 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu de unde esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah...eu nu stiu cum sa fac dar o sa ma invete un profesionist abia m.am apucat de parkour dar aveti dreptate dupa net nu ai ce sa inveti oricum bafta la toti care faceti parkourhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie foarte mult antrenament...eu fac parkour de la 9 ani si acum am 18 si sunt foarte bun. o spun cu cea mai mare modestie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot sa spun din propria experienta ca parkourul nu se poate invata doar de pe net(doar schemele sa stii cum sa le faci)iti trebuie foarte multa putere echilibru(nu se poate face parkour fara el)si curaj, eu sunt aproape expert si am inceput cu tehnici usoare si acum pot sa ma catar in copaci fara maini, hai sa revenim cel mai bine e sa faci alaturi de un expert sau de un grup de prieteni de treaba altfel s-a dus dracu tot! sper sa inveti.SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parkour e usor eu fac de 1 saptamana si fac lazy speed reverso desh e adevarat cati trebuie echilibru si curaj dar nu-i mare chestie.Succes

| gabygaby199 a răspuns (pentru anonim_4396):

Astae sunt cele mai usoare scheme sa te vad la un kong sau palm spinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am invatat parkour ceeea ce spuneti voi nu e nimicpe langa ce stiu eu si pritena mea
insa pentru parkour este nevoie de curaj dexteritate atentie si cel mai important lucru forta si fflexibilitatea fizica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa stii ca si eu vreau sa ma apuc de parkour dar ca si tine nu stiu de unde sa incep, dar tipii astia au dreptate in legatura cu flexibilitatea si forta. Eu unul stiu niste exercitii fizice perfecte pentru asa ceva si daca vrea cineva amanunte :visoianu_stefan@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am apucat de parkour.Am vazut la un coleg si l-am rugat sa ma invete si pe mine.Intr-o saptamana am reusit backflip de pe pamant, asa de la inaltima sau cu avant l-am reusit din prima zi happy

| Soricelul_Albert_1994 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum zii cum il cheama dar esti din raadauti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie o varsta anumita pentru a practica parkour, iti trebuie rezistenta agilitate si mai ales flexibilitate iti trebuie mult timp sa inveti sa practici parkour adevarat, mai nou toti fraierii de pe strada sar peste banci si astea si se cred practicanti parkour, noroc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum a spus si avonworld, iti trebuie antrenament fizic happy, agilitate, si flexibilitatewinking pentru a face unele scheme happy.
Pot spune insa, ca eu am facut parkour pe la jumatatea anului 2006. A fost extraordinar o perioada, dupa care ne-am plictisit, si ne-am vazut de vietile noastre happy. Dar daca vrei sa inveti parkour bine, uite-te pe youtube big grin, parerea mea tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fac parkour de 5 ani, sunt la stagiu de profesionist si cum crezi ca am ajuns aici? am facut 4 ani de antrenament sa stii nu e usor deloc trebuie sa ai conditie fizica si toate cele ai grija asiguratzi mai intai siguranta si apoi miscarea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din net nu anveti nika...si eu ma uit da de acolo nu am anvatat nimicawinkingeu am 1 prieten si cu ala fac da deja stiu cateva miscari.Si de vreo 5luni fac si bafta sa anvetiwinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa net nu poti anvata miscari trebuie sa faci antrenament zilnic si ati dau roade si eu fac de 6 luni si stiu cateva miscari si bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a face parkur ai nevoie pentru multa fooooooooooooooorta si mult antrenament nu te lua dupa site-uri ca acolo dja as profi deja stiu anvata u cu mai multi si ati trebuie mult curaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebue mai intii sa ai forta, elasticitate, s nu ai frica de nimic si apoi te poti invata patkur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parkour.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parkour.md

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii atent nai nevoie de luni bune cum ziceti voi eu m-am apucat de parkour in vreo 2 zile invatasem monkey kong eti csi intr-o luna faceam doublekong de toate doar ca mierea frica sa fac backu dar mi-am luat inima in dinti si am facut mi-a reusit si am perfectionat in pk trebuie sa ai tupeu mult

| killeru22 a răspuns:

Bun deci niciodata nu o sa poti face backflip din prima, iti trebuie luni de antrenament.Si eu practic parkour de vreo 6 luni si nu sunt foarte avansat.Trebuie sa ai rabdare si sa incerci cu trickuri simple : volt, two-handed, speed. Apoi poti incerca sa stai in maini sau sa faci roata.Ca sa vaci backflip iti trebuie viteza si musculatura mare la picioare. Sper ca te-am ajutat

| mitika12 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=RgPd29MlHpg incearca asta da nu este in romana.Bafta!

| Gabilicu a răspuns:

Parkour-ul nu se invata repede...iti trebuie mult timp ca sa inveti miscarile de baza si dupa sa incerci cele style.

| KiduPk a răspuns:

Se cunoaste ca sunteti fraieri (Fara suparare) Ce treaba are parkour cu backflip? sariturile peste cap fac parte din 3run (free running)
Daca vrei sa faci parkour invata vaulturile (monkey, kong, lazy etc.)

| RaDu12 a răspuns:

Nu poti invata de pe net.Eu practic de 2 ani parkoul si freerunning.
Cu exercitii, julituri, cazaturi inveti treaba buna. Sunt proape cal mai un din cartier.bafta la antrenament.