anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi fac pierce in limba.cum pot sa fac fara sa afle parinti?

78 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

De facut il faci fara sa te vada dar apoi ce faci cand vi acasa? Si nu inteleg la ce te-ar ajuta acel pierce. Si o zi-2 ar trebui sa stai cu ceva medicamente si o sa ai limba umflata daca in limba iti faci.

| mihaelanikol a răspuns:

Pai nu prea ai cum ca o sa vb mai sasait si sigur o sa-si dea seama ca e ceva in neregula cu gura ta, mai ales in primele zile. si nu cred ca o sa-ti faca cineva daca esti minor...si sa nu faci greseala sa apelezi la vreun prieten sa-ti faca, daca nu vrei sa te alegi cu vreo infectie. si eu am vrut sa-mi fac, dar cu timpul am renuntat la idee.mai gandeste-te si tu...

| putzulica a răspuns:

Dar dc vrei pierce pe limba? :-& mai bine iti face...sad

| leny a răspuns:

Nu prea ai cum sa nu afle parintii pentru ca dupa ce ti-ai facut pierce-ul cateva zile vei avea limba umflata, vei vorbi mai greu si nici de mancat n-o sa prea poti... apoi pierce-ul se observa cand razi, cand vorbesti...eu mi-am facut chiar daca parintii mei mi-au interzis.eram la aproape 300 de km departare de ei asa ca n-aveau cum sa vada iar la telefon puteam sa le zic ca am fost la stomatolog... dar n-a tinut vrajeala:-)

mariana
| mariana a răspuns:

De ce ar vrea cineva sa se mutileze, sa-si produca suferinta si sa se expuna la infectii, in mod nejustificat?
Mie mi se pare, in acelasi timp dezgustator ca, sa-ti faci persing, indiferent in ce parte a corpului, pentru ca am fost dotati inca de mama natura, cu tot ce ne este necesar, pentru a fi oameni adevarati. Atunci de ce sa stricam acest echilibrul, pe care natura, l-a investit in noi?
Cred ca cel mai bine este sa renunti la asemenea idei, pentru ca atunci cand vei creste mare, iti vei da seama ca, ai facut un lucru inutil si care nu va reusi sa te puna in valoare, asa cum sigur iti doresti tu.
Eu iti propun sa gasesti alte modalitati de a deveni interesanta, prin ridicarea nivelului de cunostinte, prin conversatii inteligente, prin rezultate bune scolare si prin ceea ce faci, in general, nu prin ceea ce iesi in "fata", prin acele mici jucarioare, pe care ti le-ai atarna pe corpul tau.
Sa fii sanatoasa si sa devii un OM, in adevaratul sens al cuvantului, cu care sa te mandresti tu si familia ta.
Multa sanatate si incearca sa te maturizezi cate un pic, in fiecare zi din viata ta si atunci sigur ca, vei fi fericita si admirata.
Din intrebare rezulta ca esti mica si sunt convinsa ca nici nu te-ai gandit la consecintele, pe care cei ce au raspuns inaintea mea, deja ti le-au subliniat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot afla stai linistit/linistita! ...Am si eu o intrebare:d Exista riscuri daca am pierce-ul facut prea in fata...deoarece am limba prea mica?happy
Mutumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chestia cu afla sigur nu prea tine de fiecare data am multi prieteni care au de cateva luni si parintii nici acum nu au vazut... daca tot vrei sa iti faci incearca sa vorbesti cum trebuiewinking poti sa zici ca te doare maseaua da s-ar putea sa vrea sa se uite daca e umflatalaughing si surprizabig grin...Si eu vreau sa imi facwinking cat de curand unulhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu fac pierce-ing in limba, buric, spranceana, buza n-am incercat in alte parti smug smug
faza cu limba. deci eu am pierce in limba cam de 1 an si jumatate thinking da cred ca am cam asa si nu am unu am 2 in fien i-am spus mamei din prima seara si tata nu stie nici pana in ziua de azi...
faza e ca uni se dau loviti ca nu pot sa vb corect asta nu e adevarat intr-adevar nu ptoi manca calumea dar nu ca nu poti vb corect un pic mai stalcit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

BUNAhappysi euvreau sa'mi fac piercing in limba, dar imi este frica ca ma vor prinde ai mei.acum nu stiu km sa fac.sa nu afle. m-am documentat despre aceasta chestie, stou tot ce trebuie. da totusi mi'e frica sa nu vada:-s.help!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai trebuie eu am de 5 luni si nici acum nu lau observat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu`ti face...winking e mai frumos!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paithinking eu zic sa va faceti indiferent de ce auziti.chiar merita.si daca te prind ai taithinking va fi o experienta funnylaughing:*>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing Vrajeli, eu mi am dat si am o spat, parintii mei habar n'au in prima s a doua zi am avut limba umflata, am vorbit, si a 3 zi am mancat, si nu mi am dat l salon, mi am dat acasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa am facut si euhee hee mi-am facut pierce in limba si vorbeam sasaithee hee iar mama si-a dat seamatongue.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand cand iti dai gaura in limba vei vorbi mai sasait...asa ca ar trebui sa vorbesti putin si scurt.In legatura cu mancarea este adevarat ca te chinui dar.nu ai ce face.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu mi-am facut fara sa stie parintzii.stia doar sora`mea.
in primele 2-3 zile vorbeam mai sasait(pana mi s`a desumflat limba).
In prima seara le-am spus ca ma doare maseaua si nu am mancat, a doua zi am fost la scoala. am fost plecata cam toata ziua de acasa...si nu au observat...
Dupa 1 saptamana jumate mi l-a vazut frate`mi-a si i`a spus la maik`mea si m-a pus sa-l scot.
L`am scos si dupa aceea mi-am bagat altu`hee hee

Mda.ca sa ti se desumfle mai repede poti sa iei antibiotic
eu am luat si am baut si lapte, am mancat lactate si nu am avut nimic...am aproape 2 saptamana si nu mai am nici o treaba cu el happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu vreau pierce. si mi`e cam teama sa nu ma prinda :-s vreau sa mi`l fac in vacanta devil cand sunt plecata big grin oare merge treaba?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreai pircing in buric nu stiti cine poate sa-mi faca dar sa fie bine invatat pe asa specialitate sa nu am probleme mari din cauza acestei persoane va rog da-timi un sfat

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am pierce in limba de 2 zile.Nu pot sa mananc cu el sau sa vorbesc.Senzatia e oribila, crede-ma.Adica eu l-am scos ca sa mananc altfel nu pot, pentru ca ma omoara durerea.Paaai de aflat tot afla, asta in cazul in care parintii tai sunt preocupati de tine.Pt ca asa exista parinti care nu prea se ocupa de copii lor, deci scapi usor.Eu i-am zis mamei, pentru ca oricum isi da seama imediat.Si a zis sa-l dau jos, dar ce naiba il am doar de 2 zilelaughing. Si maine vrea sa il dau jos. Dar vad eu cum fac.
Oricum eu zic sa iti faci, dar cu grija.si fa-ti intr-o zii in care stii ca parintii tai sunt ocupati vreo 2-3 zile maxim, ca dupa limba se mai desumfla si vorbesti mai clar, de mancat o sa fie mai naspa. Oricum, succes:*!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am pierce in limba de 2 zile.Nu pot sa mananc cu el sau sa vorbesc.Senzatia e oribila,crede-ma.Adica eu l-am scos ca sa mananc altfel nu pot,pentru ca ma omoara durerea.Paaai de aflat tot afla,asta in cazul in care parintii tai sunt preocupati de tine.Pt ca asa exista parinti care nu prea se ocupa de copii lor,deci scapi usor.Eu i-am zis lu mama,pentru ca oricum isi da seama imediat.Si a zis sa-l dau jos,dar ce naiba il am doar de 2 zilelaughing.Si maine vrea sa il dau jos.Dar vad eu cum fac.
Oricum eu zic sa iti faci,dar cu grija.si fa-ti intr-o zii in care stii ca parintii tai sunt ocupati vreo 2-3 zile maxim,ca dupa limba se mai desumfla si vorbesti mai clar,de mancat o sa fie mai naspa.Oricum,succes:*!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scz da eu il am de 1 luna si nu a aflat mama pana nu i-a zis o vecina dupa 2 saptamanii si din moment ce mi-a pus a zis sa-l dau jos si am zis ca nu pot...si atata a fost love struck` acum am pircinglove struck`/. da ma gandesc sa il dau joshee heelaughing...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii si eu am de 2 zile si nu am deloc nevoie de medicamnete chiar deloc cel mai bine ar fi sa nu te vada parintii tai daca il ai scos afara dar dupa un timp poti sa ii spui mamei tale ca poate ea te va intelegebig grin>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai si eu vreau la fel da e partea a doua mai am 4 zile si imi dau si eu:. o sa fie tare.nu stiu cum sal ascund de mami dar o s gasesc motiv s vin obosita s nuh mamanc si sa mah culc devreme fara s imi fie somn. e oare o solutie buna?big grinsmughee hee) >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu vreau pirce in limba. Da tot asa imi e frica ca ma vad ai mei.Azi am fost cu o colega sa isi faca si a zis ca nu a durut deloc acum vb putin sasait dar ai ei nu au observat si eu imi doresc acest lucru dar imi e frica nu numai de ai mei dar so de pericole

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa iti faci fatzi:*:*:*
si eu am si nu l'as scoate pentru nimic in lumebig grin
si parintzii mei nu stiu de el
am mancat supe si nu cu paiu'. cu lingura
am mancat sunca, e moale si usor de mestecattongue
la incepu nu pre amancam cu parintzii la masa pentru ca mancam foarte inceet...
si partea cu rasul da se vede daca razi, dar in fata parintilor poti sa razi mai rezervat sau sa iti pui bila de sus este bila transparenta si nu e prea vizibila tongue
deci daca vrei linistita pentru ca nimeni nu te cauta in gura (sper) trebuie sa fii putin atenta si e totul oktongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Til faci si cand vin parinti til dai jos

| noname_1116 a răspuns:

Fatil pe pielita de sub limba dar sa ai grija sa nu tii cola in gura sau sucuri acidulate ca iti face varza pielita aia si o sa iti cada si daca ti se rupe pielita aia exista posibilitatea sa iti inghiti limba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie miau interzis sa nu-mi dau dar cand au aflat nu au mai avut ce face si le-am spus ca daca il scot imediat dupa ce imi dau gaura se infecteaza si trebuie sa il las pana se vindek si acum il por cand vreau chiar daca ai mei stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai parintii nu au cum sa afle numai daca tu razi necontrolat sau vorbesti cu gura foarte deschisa. eu am pierce in limba de 4 zile. in prima zi mi l-am pus in spate si inclinat ca sa nu se unfle si sa pot vb normal sa nu`si dea seama mama, a tinut, seara mi s`a umflat putin si vb mai ciudat, m-a intrebat dc vb asa ma doare gatu`? si i-am spus ca nu am nimic. a2a zi am sunato si i-am spus adevarul sincer ma asteptam sa urle si sa ma puna sa-l scot avand in vedere ca n`am doar 16 ani happy dar a avut o reactie cat se poate de normala. mi-a spus doar sa am grija sa nu se infecteze si daca ma doare sa-l scot, vreau sa va spun ca ieri l-am scos si mi-am facut o gaura mai in fata pentru ca acum nu mai am de ce sa ma ascund, limba e putin mai alba dar e normal, si m-am lasat pe maini bune prietenul a lucrat la salon, ca nu m-as fi lasat pe mana oricui. piercul meu e bine limba mea de foarte foarte putin unflata.si in primele 3-4 zile e indicat sa mancati numa mancaruri usoare ( supa, pireu facut cu margarina sau unt ) FARA LACTATE! si evitati mancarurile foarte reci si foarte calde happy dupa ce va bagati piercu`l e indicat sa va clatiti foarte bine gura.in caz ca se unfla tineti un cub de gheata in gura happy si dupa fiecare mancare clatiti bine gura happy daca vreti sa se vindece mai usor gaura dativa cu glicerina boraxata e dulce si nu pisca absolut deloc, si in treaba cu parintii stati linistiti ca nu o sa vada daca aveti putina grija.si si daca ii spuneti dupa ce lati bagat nu are ce sa va faca credeti-ma ca daca mama nu a reactionat urat nici alti parinti nu o sa reactioneze urat laughing
Eu zic ca daca va doriti cu adevarat pierce in limba nu mai ascultati toate prostiile pe cale le spun unii si altii pentru ca nu sunt adevarate oh go on eu am pierce si nu mi sa infectat, si sunt f bucuroasa ca l-am bagat.in fine.fiecare cu ideile si parerile lui. eu v-am spus doar ce sa faceti in caz ca va bagati. succes peace sign