anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi fac pierce in limba.cum pot sa fac fara sa afle parinti?

78 răspunsuri:
| Bu_1456 a răspuns:

Fratilor nu il/o mai speriati atat nu o sa afle parinti stai linistit/a si eu vreau sa'mi fac si chiar la un prieten o sa'mi fac cu branulawinking si nu cerd ca o sa mor daca mor o sa va anut speriati omu ca se infecteaza isi pierde gustu si de astea nu pateste nimic dacaasta e opinia lui/ei si chiar vrea de ce sa nu isi faca si e chiar hot sa vezi pe cineva cu pierce in limba fa-ti ma ca nu o sa se intample nimicwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna in primul rand.
Vreau sa iti spun ca acum cateva ore mi-am facut si eu piercing in limba. E adevarat ca doare dupa ce iti dezamorteste [ pisca mai mult ] si nu poti vorbii bine [ vorbesti sasait ]. Limba se umfla... Nici la mine nu stiu parintii ca mi-am dat piercing in limba. Nu isi da nimeni seama daca stii sa te controlezi. Si daca iti dai bea bauturi cat mai reci, pune cubulete de gheata pe limba [ cat mai multe ], mananca inghtetata. Evita cat poti lactatele, grasimile si ciocolata 1-2 saptamani [ depinde de organismul fiecaruia ]. A da si nu iti face piercingul singura sau nu te lasa pe mana unui prieten. Exista riscul de a ramane fara gust sau sa iti pierzi vocea daca atinge o vena. Lucrurile aste mi le-a spus o doctorita la care am fost sa imi fac gaura.
Bafta :*.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai un mic sfat as potea spone ca iti dau deoarece si eu am pierce in limba si in buza
chiar daca iti doresti cu adevarat pierce iar parintii nu iti dau voie... ei tot vor afla.deaoarece vorbitul cateva zile de va da de gol
eu nu prea am avuj asa mare problema deoarece intr-o singura zi eu nu am mai avut limba umflata dar acum conteaza si de organizmul fiecaruyalove struckiar daca vr acest pierceing in limba te-as sfatui sa ti`l faci la un magazin special pentru asa ceva si nu apela la prieteni deoarece uneltele pe care le folosesc au anumiti microbi care iti vot infecta limbotzalove strucksper ca accest sfat sa te ajute deoarece si p mine m`au sfatuit multi prieteni si acum le multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.am 15 ani si am pierce si in limba si in buric.mama nu stie de cel din limba si nici nu si'a dat seama, cu toate ca vorbim foarte des.deci dati! si nu este nici foarte dureros. iar in a2a zi o sa iti revibatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pffff frate eu am pierce in limba de aprox un an si nu au aflat ai mei, consider ca daca esti atent/atenta nu afla totul tine doar de precautiewinking haveee funnnhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai depinde si ce fel de parinti ai.eu una am pierce de 3 luni si mama l a observat dupa 2 zile pentru ca in prima seara am dormit la o prietena.big grin daca parintii te cunosc destul de bine isi pot da seama ca e ceva diferit la tine, mai ales daca staii f aproape de ei, daca sunt mai...nepasatori sa zic asathinking nu vor observathinking oricum bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hehe! Mi-am facut si eu acum 4 zile si in prima seara a vazut tata. A iesit un show criminallaughing.Si m-a pus s il scot, ma rog, peste 3 zile imi bag iar, dar afla.tongue E nasol avand in vedere tot ce am facut pentru pierceul ala.

| question_3585 a răspuns:

Eu de exemplu ma duc in vacanta la bunici si sunt doar cu bunica si inainte sa merg as vrea sa imi fac. bunicii mele ii voi spune c ama doare maseaua si nu mi-e foame.si gata!

| alexandru_9025 a răspuns:

Deci faza cu sasaithu nu e adevarata eu am de 2 ani si nu o aflat inca ai mei... deci nu vorbiti prosti daca nu aveti. iar eu am putut manca linistit un pic mai greu dar am putut in 2-3 zile te linistesti a 4-a zi am mancat cereale gandeste-te...oh go on nu am avut nimicoh go on tu sti eu zic ca merita sa iti bagibig grin

| anira a răspuns:

Depinde de tine cum vorbesti (ma refer sa nu deschizi gura mult). de aflat nu vor afla daca iti ingrijesti piercul calumea. ciudat (putin sasait) poti vorbi daca ti se umfla limba asa ca ia un ketonal la 8 ore
ai grija cand il dai sa fie piercul lung si din titaniu, bine sterilizat, branula de asemenea sterila (sa fie branula gri) si dupa ce l.ai dat spalati.l cu apa de gura de mai multe ori pe zi.
cum am mai zis... daca il ingrijesti si eviti orice infectie sau alte minuni nu au de ce sa afle ai tai pentru ca mu se vede chiar deloc.

ps: wtf. nu inteleg care este rolul raspunsului marianei in toata chestia asta. copilul a intrebat cum sa faca sa nu i-l vada parintii si tu ai raspuns cu totul altceva. mi se par groaznice persoanele care incearca sa le bage in cap tuturor parerile lor. in plus atitudinea mi se pare de biserica sa zic asa...
daca vrea piercing, sa si.l faca dar nu inainte sa se informeze ft bine de riscurile lui si de modul de ingrijire. asta mi se pare un raspuns corespumzator al unui adult care nu traieste inca acum 100 de ani

| Maria_6358 a răspuns:

Eu am avut pierce in limba. si doar ce au aflat parintiii mei. pentru ca : incepi sa vorbesti ciudat [ o sa fii ss.it si rr.it] o sa mananci greu. si o sa ti se umfle limba. am fost foarte dezamagita cand l.am dat jos. pentru ca aproape mi e desumflase de tot limba. si nu am suportat durerea degeabea.dar. asta e. poti sa.ti faci si sa nu.ti faci. depinde de tine happy

| Raluci_8384 a răspuns:

Cum am facut eu. Mi.am facut pierce impeuna cu prietena mea cea mai buna, acum 1 saptamana si doua zile. Nu si.a dat seama nimeni decat prietenii carora le.am aratat. Am luat de la farmacie anti-inflamatoare, si am mancat supa si iaurt prima zi. Dar depinde de fiecare organism acum.

| vanillakidd a răspuns:

Lol. eu am si nu stiu de el laughing adica noa. mergi iti faci, si cand vb cu ei rozi ceva sau bagi cv imn gura pentru ca nu o sa vb foarte bine. de umflat ti de umfla 5-6 zile maxim o saptamana. da mananca inghetata multa si poate iti trece mai repede... ( de umflat nu se umfla 10 metri... doar putin puppy dog eyes) [nu ai voie lactate, si 2 saptamani nu ai voie sal scoti deloc] :* funda?

| vanillakidd a răspuns:

Eu am pierce si ai mei nu stiu laughinglaughinglaughing. depinde de organism cat de tare ti se umfla limba si cat de bine poti tu sa vb cu el cand esti cu ai tai langa tinelaughing. daca vrei sa-ti faci iti recomand sa mananci dupa aceea ingehtata gen suc inghetat(nu lactate! orice ar fi nu lactate!) sau sa tii in gura un cub de gheata cca sa nu se umfle asa tare. cand esti pe acasa culcate ca sa nu trebuiasca sa vorbesti mult cu ai tai thinking si de mancat o sa mananci destul de greu la inceput big grinbig grin... dar iti este mai usor sa mananci supa dar nu calda ca o sa te doara limba. in maxim o saptamana o sa-ti fie dezumflata limba si o sa fie ok. sper ca te-am ajutat :*

| deea_2300 a răspuns:

Eu una, mi.am facut ieri.acasa singura.nu m.a durut absolut deloc, dar acum, ma doare putin si este foarte umflata..stai linistita vosrbeste cu capu in jos, si cand razi pune mana la gura ca nu se intampla nimic, nu vor afla.

| MickyloveAndySixx a răspuns:

1.Depinde la ce te referi... [daca te referi ac vrei sa faci la salon si nu vrei sa afle parintii k nu se stie daca iti da acordul sau ca ti-l faci tu sau un prieten si nu vrei sa afle?]

2. Daca te referi ca nu vrei sa afle parintii ca iti faci si til face un prieten sau singur/a atunci dupa ce ti-l faci (prima saptamana sau zile depinde de limba cat iti sta umflata) ca te doare maseaua si nu poti vorbi de aia nu prea vorbesti (daca vorbesti o sa isi dee seama k vorbesti stalcit) cand vorbesti cu ei (dupa ce nu iti mai este umflata limba si poti vb normal) vorbeste putin cu gura nu foarte deschisa! de obicei cand vorbesti nu se vede! doar cand scoti limba! happy big grin

3. Daca te referi k nu vrei sa afle k te duci la un salon... Cauta pestetot un salon care nu necesita un acord al parintilor (sunt si din astea!)

BAFTA! >big grin

| Rusu_Andrei_1998_gp7y a răspuns:

Pai mergi iti faci si gata nu te poate obliga sa ti-l dai jos! laughing

| konohamara a răspuns:

Daca vrei neaparat fa-ti. ai grija ca atunci cand vorbesti in general se simte un usor sasait mai ales in primele 2 saptamani. dupa cum cred ca stii nu consumi lactate, bouturi acidulate. cubul de gheata sau inghetata fara lapte de asemenea face bine(se dezumfla mai usor). sa nu cumva sa iti pui tija de plastic ca risti sa se infecteze. bate-le un apropo alor tai si vezi cam ce opinie ar avea. eu am vrut sa-mi fac din clasa a 7-a dar n-am apucat decat in a 9-a si mi.au tinut o teorie cand au aflat in a 10-a si dupa o saptamana mi.au zis ca daca o sa am probleme din cauza lui sa mi le rezolv singurahappy.