anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi fac pierce in limba.cum pot sa fac fara sa afle parinti?

78 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa iti faci fatzi:*:*:*
si eu am si nu l'as scoate pentru nimic in lumebig grin
si parintzii mei nu stiu de el
am mancat supe si nu cu paiu'. cu lingura
am mancat sunca, e moale si usor de mestecattongue
la incepu nu pre amancam cu parintzii la masa pentru ca mancam foarte inceet...
si partea cu rasul da se vede daca razi, dar in fata parintilor poti sa razi mai rezervat sau sa iti pui bila de sus este bila transparenta si nu e prea vizibila tongue
deci daca vrei linistita pentru ca nimeni nu te cauta in gura (sper) trebuie sa fii putin atenta si e totul oktongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Til faci si cand vin parinti til dai jos

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie miau interzis sa nu-mi dau dar cand au aflat nu au mai avut ce face si le-am spus ca daca il scot imediat dupa ce imi dau gaura se infecteaza si trebuie sa il las pana se vindek si acum il por cand vreau chiar daca ai mei stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai parintii nu au cum sa afle numai daca tu razi necontrolat sau vorbesti cu gura foarte deschisa. eu am pierce in limba de 4 zile. in prima zi mi l-am pus in spate si inclinat ca sa nu se unfle si sa pot vb normal sa nu`si dea seama mama, a tinut, seara mi s`a umflat putin si vb mai ciudat, m-a intrebat dc vb asa ma doare gatu`? si i-am spus ca nu am nimic. a2a zi am sunato si i-am spus adevarul sincer ma asteptam sa urle si sa ma puna sa-l scot avand in vedere ca n`am doar 16 ani happy dar a avut o reactie cat se poate de normala. mi-a spus doar sa am grija sa nu se infecteze si daca ma doare sa-l scot, vreau sa va spun ca ieri l-am scos si mi-am facut o gaura mai in fata pentru ca acum nu mai am de ce sa ma ascund, limba e putin mai alba dar e normal, si m-am lasat pe maini bune prietenul a lucrat la salon, ca nu m-as fi lasat pe mana oricui. piercul meu e bine limba mea de foarte foarte putin unflata.si in primele 3-4 zile e indicat sa mancati numa mancaruri usoare ( supa, pireu facut cu margarina sau unt ) FARA LACTATE! si evitati mancarurile foarte reci si foarte calde happy dupa ce va bagati piercu`l e indicat sa va clatiti foarte bine gura.in caz ca se unfla tineti un cub de gheata in gura happy si dupa fiecare mancare clatiti bine gura happy daca vreti sa se vindece mai usor gaura dativa cu glicerina boraxata e dulce si nu pisca absolut deloc, si in treaba cu parintii stati linistiti ca nu o sa vada daca aveti putina grija.si si daca ii spuneti dupa ce lati bagat nu are ce sa va faca credeti-ma ca daca mama nu a reactionat urat nici alti parinti nu o sa reactioneze urat laughing
Eu zic ca daca va doriti cu adevarat pierce in limba nu mai ascultati toate prostiile pe cale le spun unii si altii pentru ca nu sunt adevarate oh go on eu am pierce si nu mi sa infectat, si sunt f bucuroasa ca l-am bagat.in fine.fiecare cu ideile si parerile lui. eu v-am spus doar ce sa faceti in caz ca va bagati. succes peace sign

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bine îţi faci când pleci undeva. Eu mi-am făcut săptămâna trecută, când am fost în tabără la mare. În prima zi mi-am făcut. S-a vindecat până am ajuns acasă şi îl pot da jos cât stau în casă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei.toti care zic ca nu ai cum fara sa vada parintii inseamna ca nu prea stiu.
eu am pirce in limba, am luat antibiotic ca sa nu se infecteze si recunosc ca am avut limba umflata dar ai mei inca nu s-au prins. daca vrei pirce fa-ti.nu trebuie neaparat sa mergi la salon, mie mi-a facut un prieten. e adevarat ca nu poti sa mananci la fel de bine dar in cateva zile nici nu o sa stii ca il mai ai. cel mai bine ti-ai lua un pirce cu tija mai lunga deoarece daca ti se umfla limba va fi mult mai bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-am dat aseara la ora 7jum gaura.
mi-a dat un prieten:d. nu am avut probleme deloc. vreau sa va zic ca nu doare.pnm. astazi am fost cu mama in oras. si vorbeam destul de bine. mai putin litera "s". laughing aa. cand am mancat l`am dat josthinking iar acum l`am bagat la locthinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa speram ca nu afla :-s.eu acum 20 min tocmai ce mi-am dat si e suuuper :X:X.am prieteni care au pierce in limba de un an de zile si parintii nu stiu.primele zile o sa fie cam aiurea dar dupa aceea \:d/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa nu vb prea multbig grin si sa stai cat mai mult pe afaralaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa nu vb prea multbig grin si sa stai cat mai mult pe afaralaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cat costa in persing inLimba?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cat costa in persing inLimba?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai. la mine parintii mei nu prea si-au dat seama. pentru ca de fel ei vin tarziu acasa si vin obositi...si sambata si duminica eram eu plecata mai tot timpul.
Eu am avut 2 zile limba umflata si eram putin sasaitahee hee. dar mi-a trecut.La altii am auzit ca in jur de 5 zile au avut limba umflata, ca au baut apa cu gheata si dupa au bagat cubu de gheata in gura. sau ca mancau cu paiu...doar supa.eu nu am avut nici un fel de problema happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Heiii sad si eu am pierce de 2 zile si sunt putin stresata deoarece nu prea pot manca nimic sad ma doare ingrozitor limba si e umflata :-s cand pot manca normal? sau cand mi se dezumfla limba? e nasol pe bune sad sper sa imi treaca,,, ai mei nu stiu de el.Si sper sa nu afle in graba laughing. Deci ce ar trebui sa fac sa mi dezumfle mai repede si sa pot manca normal? Cel care mi-a facut piercu mi-a zis sa imi iau trachisan de la farmacie de supt si mi-am luat oare ma ajuta cu ceva? pana acum nu am observat nicio diferenta sad Help crying((

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum mi l-am facut si eubig grin...pleaca la mare vreo 3 zile, fa-l acolo, iar cand te intorci nu mai ai NIMIC. Cel putin eu nu am avut aproape nici o problema, l-am facut, am stat 2 zile pe ciorba si putina paine, iar dupa aia se dezumfla treptat. Nu e mare chestie. Ah si fara lactate cafea si alchool.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Io stiu o fata care si-o facut pierce in limba la 14 ani si acum are 17 si maicasa inca nu stie ca are...nu se prea vede de dinti... da in primele zile. evitaithinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hello am 15 ani si am pirce de aprox. un an. nu lo vazut amei incalaughing si toti stiu in afara de ei! nu e asa dezgustator cum zic uni, nici ca te doare de nu mai poti, e adevarat doare da nu iti baga nimeni un cutit in limba, e doar un simplu ac.winking se face si la minori, depinde. te interesezi inainte cine tzil face, daca ai pirce cu tija marewinking branula de care iti trebuie (aia gri sau portocalie e buna din cate imi aduc aminte) nai voie sa bei lactate, ca ti se face puroi.in alea 2 saptamani ce tii umflata limbutza, daca bei vin dupa ce ti l-ai facut e mai bine ca ti se largeste mai tare gaura si nu te doare asa tare, nu poti manca app nimic in alea 2 saptamani eu am slabit vreo 2 kg. succesc oricum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer si eu vreau sa`mi fac.imi e putin frica sa nu afle ai mei. dar dka esti mai discreta cu vorbitu`. sa nu razi cu gura pana la urechi in fata parintilorhee hee. in primele zile o sa fie ceva mai greu. nu stai asa mult la taclale si totu` va fi OK:*. mult succes!>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vorbi mult nu rade mananca si tu singura la masa si dupa aia punete la pc sau la tv si taci din gura eu vreau sa-mi bag joi si nu mi-e frica asta e succesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pey ai putea sa ti-l faci si sa stai cateva zile la o prietena... iar dupa sa ai grija...sa nu se observe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu mi-am facut fara sa vadatongue
nici nu au observat si dupa aia m-am racit si a spus hai sati vad gatu si asa l-a vazutlaughing. acum il am din noutongue
a2a oara nu doare deloc. nici nu se umfla limba asa tarebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu mi-am facut acu 3 zile fara sa stie parintzi si nu am nci o problema cu vb depinde si de prestongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei buna:*
fara cu parintii si cu pierce'ul este superlove struck
si eu mi.am facut dar in buza, parintii nu au stiut nimic si mi.la facut o prietena dar aveam totul steril. adevarul este ca atunci cand am ajuns acasa sora mea avrut sa ma ajute si i-a spus parintilor, intentia a fost aceea ca am vrut sa ma inteleaga. tata nu a inteles dar pana la urma a acceptat.
l-am scos acum cateva luni, iar acum vreau sa-mi pun in limba:d
prietenul meu are de vreo 2 ani cam asa, iar parintii lui nu au observat timp de un an silaughing)
asa ca daca chiar iti doresti pirce la fel de mult ca minebatting eyelashes(am ajuns sa visez chestia astalaughing) fa. tilove struck
ce pot sa. ti spun? succes!:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey si eu mi-am facut ieri pe 20 noiembrie 2010 mi se umflat limba dar pot sa vorbesc normal adica ma doare putin cand inghit si pot sa mananc dar mai greu niti fa griji daca nu prea vorbesti cu parinti de obicei no sa isi dea seama decat daca le zici tu cum am facut eu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine ii spui unuia dintre parinti. cu care te intelegi tu mai bine:*.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Coae am 15 ani, sunt din Busteni, si dau pierce-uri de cand aveam 13 ani. de at si pna acum, am bagat pierce-uti si in limba, si in nas, si spranceana, si buza...si nu am avut nici un incident. dadeam gauri si la cei de 12 ani pna la 17-18. cum spuneam: n-am avut nici un incident. totul se face cu o branula, si niste spray, sau in cel mai rau caz cu spirt sa nu amorteasca.
atat am avut sa spun. cine vrea sa vb cu mine, add me futwotengura sal bft happy:*:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Askultama pe mine ca stiu mai bine ca eu am de 1 an mie nu mi sa umflt limba dar acum depinde de organism

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei ideea e ca daca stii sa te prefaci nu or sa-si dea seama. Cu mancatu o sa fie mai greu, dar poti spune ca te doare o masea sau ceva de genu. cu unflatu cred ca depinde de la o persoana la alta. eu de exemplu mi l-am facut acum 3 zile si prima zi a fost naspa, dar deja din a2a vorbeam normal. si da, pot manca. chiar nu stiu dc se agita toti asa. e o chestie destul de banala. si la riscuri. asigura-te doar ca persoana care ti-l face se pricepe sau mergi la un salon si n-ai sa patesti nimicoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei cu adevarat sa-ti faci fa-ti pana la urma nu cont ce zic parinti asta e o moda trecatoare si oricum ai sal scoti am pirce de aproape 2 saptamani si nu ma obs mama inca si chiar nu-mi pasa... asta e fac ce vreau... pentru mai multe detalii id meu : myha3ladivina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, chiar as dori sa aflu!