| aly123_1533 a întrebat:

Vreau Si Eu Niste Statusuri De Fete Va Dau Un Exemplu: Sunt O Mica Finete Invidiata De Multe Zdrente.

Răspuns Câştigător
| adelinaalexandra a răspuns:

Doar fraierii cauta femeia perfecta! Smecherii si'o construiesc
Si totuşi, imi rezerv dreptul de a mă comporta ca o scorpie smugdacă sunt tratată prost!
Felu` Ei De`a Fi, Atat De Diferita, Te`a Facut S`o Iubesti. Era Chiar Deosebita
[. Vorbeşte mult, e stresantă, e zbuciumată, râde întruna şi fără motiv. Prin felul ei de a fi te face s.o adori. ]

"Are `acel ceva`! E genul`de fata` care te`vrea.Dar` n-are nevoie de tine`!""
De atata barfa m`am intoxicat, dar s` stii` ca omul` nebarfit e 0m ratatwinking

Sa nu-ti fie dor de ea…fi fericit ca il locul ei ai kastigat multe tarfewinking
Uh si prietena ta,si tot grupu` de-nnekate, am o vba pentru voi: aratati perfect din spatewinking
Avetzi calitati si defecte permanente, snteti fete numite tarfe ce va credeti decente
Cand ma privesti ce regreti mai mult : lucrurile pe care le-ai pierdut sau sansele pe care le-ai avut?

Nuu` sunt 0 sfanta da nici 0 bagaboanta, respect pentru baietii` care stiu` s` pretuiasca 0 fata
DAca sunt subiect de barfa, tu cretino esti o tarfaa

67 răspunsuri:
| Skylerx a răspuns:

Uite unul tare laughing cand ma uit la soare te vad pe tine cand ma uit la luna te vad pe tine da du-te draq din fata mea laughing

| Skylerx a răspuns:

Uite unul tare laughing cand ma uit la soare te vad pe tine cand ma uit la luna te vad pe tine da du-te dracu din fata mea laughing

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Uite un exemplu : V@iii ce ne-am smecheriiiitt...acum suntem fineti invidiate de zdrente.lol =]]
Ce status ne-am tras!
=]]]

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Sauuuuu altul si mai bun :
Il caut pe Dildauu si nu-l gasesccc, il cauuut pe Dildau si nu-l gasesc ...totiiiii dildaii si apeleze la tine =]]
ce zici?smug

| aly123_1533 explică:

Ce Sa Fac, Asta Imi E Firea.Sa Nu Crezi ca In Viata Te Inseala Doar Privirea.Tu Plangi "Mie Imi Vine Sa Rad".Si Totusi Te Simt Cum Ma Inujri In Gand.

| aly123_1533 explică:

Inca o seara incepe gratios. Parfum in aer. Nimeni nu sta jos. Pahare pline. Agitatie. Si fetele fac senzatie! •"; D/

| aly123_1533 explică:

Cazi, te ridici, tot ce zici, e rabdare.Plangi, te distrugi, vrei sa fugi, si te doare.Dai tot ce ai, si ce n-ai, totusi pare.Ca nu te descurci sa ii pui lumea la picioare.

| aly123_1533 explică:

Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu

| aly123_1533 explică:

Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.

| aly123_1533 explică:

Totul trece, asa se spune.Dar nimic nu trece fara sa lase urme!

| aly123_1533 explică:

Sunt o fata alintata, pe baieti ii dau pe spate… sunt o fata frumusica si de nimic nu-mi este frica!

| aly123_1533 explică:

Sunt o adevarata finete… pacat ca sunt invidiata de multe zdrente

| aly123_1533 explică:

Am tupeu Mam nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoare:X:X""

| aly123_1533 explică:

Ma joc cu talente, si cu fite, sunt printesa intre fetite...

| aly123_1533 explică:

Am fite de la Paris, sunt printesa ca din vis, am pigmentul colorat si sclipesc ca un diamant...

| aly123_1533 explică:

Mersul meu de scena… Te baga in dilema… Vorbesc ca O profesoara… cu un cuvant te bag in Boala… pozez pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy

| aly123_1533 explică:

Asta-s eu si n-ai ce face…. mami alta nu mai face

| aly123_1533 explică:

Azi e unicat, maine e copiat, dar niciodata egalat…

| aly123_1533 explică:

Sunt` o papusa` de portselan`! Dar stii bine cand vreau pot sa te am`

| aly123_1533 explică:

Figuri,fiţe şi talent, asta-i stilul meu recent!

| aly123_1533 explică:

Cυ тιɴe o zιι `cυ мιɴe o viata ` eυ ιι ѕυɴт ιυвιтa ` ιar тυ raмaι o zdreaɴтa; х

| aly123_1533 explică:

Vor cocaina cea mai pura! Vor bautura cea mai fina! Vor raze de lumina dintr`un reflector! Vor putina adrenalina`n viata lor! `

| aly123_1533 explică:

Profiita de fiiecare clipa` =] Ca`n fiiiecare paradiis =X Exiiista cate`o ispiiita =P•

| aly123_1533 explică:

Brunetelle sunt de viitor, blondelle doar de sezon`.

| aly123_1533 explică:

Mult prea fina, intre fete sunt regina. Se opreste, te ameteste, iti zambeste, ma omoara, ma priveste, se lasa pe spate doar de la jumate, va intrece pe toate

| aly123_1533 explică:

Mori dupa ea, are... are cu ce, are dintre toate fetele, are balans are stil are haz se misca bine pe toba si bass, ca-o balerina are miscari de felina, intre fete e regina.

| aly123_1533 explică:

Nu incerca sa minti Ca a fost o Oarecare.Stiu ca amintirea Ei inca te doare[]

| aly123_1533 explică:

Când O Vei Îmbrăţişa Te Va Durea Pentru Că În Ochii Ei Se Va Reflecta Doar Imaginea mea Stai Liniştit Nu Mă Răneşti Chiar Mă Amuză Să Realizez Cât De Puţin Gândeşti! ♥"

| aly123_1533 explică:

Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme...tot as glumi! pentru ca stii.viata e grea si lumea e rea.cum as putea sa rezist, daca nu m-as purta asa!