Doar fraierii cauta femeia perfecta! Smecherii si'o construiesc
Si totuşi, imi rezerv dreptul de a mă comporta ca o scorpie dacă sunt tratată prost!
Felu` Ei De`a Fi, Atat De Diferita, Te`a Facut S`o Iubesti. Era Chiar Deosebita
[. Vorbeşte mult, e stresantă, e zbuciumată, râde întruna şi fără motiv. Prin felul ei de a fi te face s.o adori. ]
"Are `acel ceva`! E genul`de fata` care te`vrea.Dar` n-are nevoie de tine`!""
De atata barfa m`am intoxicat, dar s` stii` ca omul` nebarfit e 0m ratat
Sa nu-ti fie dor de ea…fi fericit ca il locul ei ai kastigat multe tarfe
Uh si prietena ta,si tot grupu` de-nnekate, am o vba pentru voi: aratati perfect din spate
Avetzi calitati si defecte permanente, snteti fete numite tarfe ce va credeti decente
Cand ma privesti ce regreti mai mult : lucrurile pe care le-ai pierdut sau sansele pe care le-ai avut?
Nuu` sunt 0 sfanta da nici 0 bagaboanta, respect pentru baietii` care stiu` s` pretuiasca 0 fata
DAca sunt subiect de barfa, tu cretino esti o tarfaa
Uite unul tare cand ma uit la soare te vad pe tine cand ma uit la luna te vad pe tine da du-te draq din fata mea
Uite unul tare cand ma uit la soare te vad pe tine cand ma uit la luna te vad pe tine da du-te dracu din fata mea
Uite un exemplu : V@iii ce ne-am smecheriiiitt...acum suntem fineti invidiate de zdrente.lol =]]
Ce status ne-am tras!
=]]]
Sauuuuu altul si mai bun :
Il caut pe Dildauu si nu-l gasesccc, il cauuut pe Dildau si nu-l gasesc ...totiiiii dildaii si apeleze la tine =]]
ce zici?
Ce Sa Fac, Asta Imi E Firea.Sa Nu Crezi ca In Viata Te Inseala Doar Privirea.Tu Plangi "Mie Imi Vine Sa Rad".Si Totusi Te Simt Cum Ma Inujri In Gand.
Inca o seara incepe gratios. Parfum in aer. Nimeni nu sta jos. Pahare pline. Agitatie. Si fetele fac senzatie! •"; D/
Cazi, te ridici, tot ce zici, e rabdare.Plangi, te distrugi, vrei sa fugi, si te doare.Dai tot ce ai, si ce n-ai, totusi pare.Ca nu te descurci sa ii pui lumea la picioare.
Sunt o fata alintata, pe baieti ii dau pe spate… sunt o fata frumusica si de nimic nu-mi este frica!
Am tupeu Mam nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoare:X:X""
Am fite de la Paris, sunt printesa ca din vis, am pigmentul colorat si sclipesc ca un diamant...
Mersul meu de scena… Te baga in dilema… Vorbesc ca O profesoara… cu un cuvant te bag in Boala… pozez pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy
Cυ тιɴe o zιι `cυ мιɴe o viata ` eυ ιι ѕυɴт ιυвιтa ` ιar тυ raмaι o zdreaɴтa; х
Vor cocaina cea mai pura! Vor bautura cea mai fina! Vor raze de lumina dintr`un reflector! Vor putina adrenalina`n viata lor! `
Profiita de fiiecare clipa` =] Ca`n fiiiecare paradiis =X Exiiista cate`o ispiiita =P•
Mult prea fina, intre fete sunt regina. Se opreste, te ameteste, iti zambeste, ma omoara, ma priveste, se lasa pe spate doar de la jumate, va intrece pe toate
Mori dupa ea, are... are cu ce, are dintre toate fetele, are balans are stil are haz se misca bine pe toba si bass, ca-o balerina are miscari de felina, intre fete e regina.
Nu incerca sa minti Ca a fost o Oarecare.Stiu ca amintirea Ei inca te doare[]
Când O Vei Îmbrăţişa Te Va Durea Pentru Că În Ochii Ei Se Va Reflecta Doar Imaginea mea Stai Liniştit Nu Mă Răneşti Chiar Mă Amuză Să Realizez Cât De Puţin Gândeşti! ♥"
Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme...tot as glumi! pentru ca stii.viata e grea si lumea e rea.cum as putea sa rezist, daca nu m-as purta asa!