Doar fraierii cauta femeia perfecta! Smecherii si'o construiesc
Si totuşi, imi rezerv dreptul de a mă comporta ca o scorpie dacă sunt tratată prost!
Felu` Ei De`a Fi, Atat De Diferita, Te`a Facut S`o Iubesti. Era Chiar Deosebita
[. Vorbeşte mult, e stresantă, e zbuciumată, râde întruna şi fără motiv. Prin felul ei de a fi te face s.o adori. ]
"Are `acel ceva`! E genul`de fata` care te`vrea.Dar` n-are nevoie de tine`!""
De atata barfa m`am intoxicat, dar s` stii` ca omul` nebarfit e 0m ratat
Sa nu-ti fie dor de ea…fi fericit ca il locul ei ai kastigat multe tarfe
Uh si prietena ta,si tot grupu` de-nnekate, am o vba pentru voi: aratati perfect din spate
Avetzi calitati si defecte permanente, snteti fete numite tarfe ce va credeti decente
Cand ma privesti ce regreti mai mult : lucrurile pe care le-ai pierdut sau sansele pe care le-ai avut?
Nuu` sunt 0 sfanta da nici 0 bagaboanta, respect pentru baietii` care stiu` s` pretuiasca 0 fata
DAca sunt subiect de barfa, tu cretino esti o tarfaa
• Si cautai • CAutai • Te uitai in stanga • In dreapta • El nu era • Lacrimile nu se opreau • Dar acum? • De ce te prefaci ca nu-l mai placi? • Cand fardul ti s`a uscat pe obraz? •
Intr`o oarecare masură e tare... Să crezi măcar pentru o secundă că ai lumea la picioare. :-x."
●E un pic ciudat cum poate Cineva s'alunge toate Ploile ce`au curs intr`una in viata ta.♥
☻Te´am iubit te´am parasit...acum vii la mine sa te iert si sa mi spui ca ma iubesti dar nu voi fi eu aceea care te va ierta ♥♣☺••◘○♠
●O pustoaica cum e asta gasesti doar in revista Merita toti banii din lume daca ii ai Ca stii foarte bine nu`i place`n tramvai!•◘○♦♣♠☺☻♥
Şi ştii că niciodată n-o să mai fie cum a fost. Şi multe lucruri acum nu mai au rost.
A fost, s`a intamplat, te-am avut, te-am pierdut…si daca vrt sa faci ceva pentru noi…da timpul inapoi.
Iti amintesti cuvinte si taceri...Era demult, sau poate era ieri.Iti amintesti, erati pe acelasi drum...Era demult, sau poate era acum
Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum.am suferit prea mult ca sa te iert si acum
Nu incerca sa fii a lor • Sunt multsi care nu stiu ce vor • J` tsine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete
Fata destepta! Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede, Si pleaca inainte de a fi dezamagita!
Te minti singur cand zici ca nu te-ai gandit la el Stim toti ca nu e asa! Se vede in privirea Ta `
• Nu înceta niciodatã sã zâmbesti. pentru cã nu se stie cine se poate ìndrãgosti de zâmbetul tãu.
Tot ce-a fost cândva a dispărut, povestea noastră s-a sfârşit, nu-mi pare rău că te-am iubit, căci marea mea iubire, e azi o amintire.
O fataa specialaa nu o intalnestii` la oricee pas.Cand nu mai ai sperannte, ea te scoate din impas.
E domnisoara care-n fiecare seara, se gandeste tot la el. Stie ce vrea, si ce vrea obtzine. Nu cere niciodata, ca nu-i prea sta in fire.
Desi am trecut prin multe, suntem inca impreuna `. Caci nu poti sa cazi, cand tii pe cineva de mana >
• Unii nu ma suporta ●.Ii tratez cu indiferenta ●. Orice s' ar intampla ●.Voi zambi intotdeauna ●.Si nu ma vσi schimba ●
Sunthem` píesele` perfecthe` dintr`un` joc` de` sah` pervers`. unde` un` existha` reguli` si` toti` merg` pe` intheres`
Nu Mai sunt fetiţã ce-o stiai TU Mai Demult. Poate NICI n-ai observat... De la ONU Timp Mai am crescut!
Daca pentru un moment ai crezut cu o vei distruge. uite`o dupa putin tp: zambeste si e dulce
• Pentru mine au fost amintiri care vesnic o sa doara... Pentru tine au fost doar povesti de-o seara.
"Baietzii au balansu` lor fenomenal. Dar intotdeauna fetele au rolu` principal.; p"
Zambeste azi, maine poate fi mai rau! Traieste clipa, nu stii niciodata cand poate fi ultima