| aly123_1533 a întrebat:

Vreau Si Eu Niste Statusuri De Fete Va Dau Un Exemplu: Sunt O Mica Finete Invidiata De Multe Zdrente.

Răspuns Câştigător
| adelinaalexandra a răspuns:

Doar fraierii cauta femeia perfecta! Smecherii si'o construiesc
Si totuşi, imi rezerv dreptul de a mă comporta ca o scorpie smugdacă sunt tratată prost!
Felu` Ei De`a Fi, Atat De Diferita, Te`a Facut S`o Iubesti. Era Chiar Deosebita
[. Vorbeşte mult, e stresantă, e zbuciumată, râde întruna şi fără motiv. Prin felul ei de a fi te face s.o adori. ]

"Are `acel ceva`! E genul`de fata` care te`vrea.Dar` n-are nevoie de tine`!""
De atata barfa m`am intoxicat, dar s` stii` ca omul` nebarfit e 0m ratatwinking

Sa nu-ti fie dor de ea…fi fericit ca il locul ei ai kastigat multe tarfewinking
Uh si prietena ta,si tot grupu` de-nnekate, am o vba pentru voi: aratati perfect din spatewinking
Avetzi calitati si defecte permanente, snteti fete numite tarfe ce va credeti decente
Cand ma privesti ce regreti mai mult : lucrurile pe care le-ai pierdut sau sansele pe care le-ai avut?

Nuu` sunt 0 sfanta da nici 0 bagaboanta, respect pentru baietii` care stiu` s` pretuiasca 0 fata
DAca sunt subiect de barfa, tu cretino esti o tarfaa

67 răspunsuri:
| aly123_1533 explică:

• Fara vOrbe iti spun ce simt. Cu sufletul nu stiu sa mint. •

| aly123_1533 explică:

• Si cautai • CAutai • Te uitai in stanga • In dreapta • El nu era • Lacrimile nu se opreau • Dar acum? • De ce te prefaci ca nu-l mai placi? • Cand fardul ti s`a uscat pe obraz? •

| aly123_1533 explică:

Intr`o oarecare masură e tare... Să crezi măcar pentru o secundă că ai lumea la picioare. :-x."

| aly123_1533 explică:

Si desi nu pot sa spun in cuvinte ce simt smug pot spune din privire! :*

| aly123_1533 explică:

●E un pic ciudat cum poate Cineva s'alunge toate Ploile ce`au curs intr`una in viata ta.♥

| aly123_1533 explică:

Alege sa iubesti si iubeste ce ai ales♥♥♥♥☻♦

| aly123_1533 explică:

☻Te´am iubit te´am parasit...acum vii la mine sa te iert si sa mi spui ca ma iubesti dar nu voi fi eu aceea care te va ierta ♥♣☺••◘○♠

| aly123_1533 explică:

●O pustoaica cum e asta gasesti doar in revista Merita toti banii din lume daca ii ai Ca stii foarte bine nu`i place`n tramvai!•◘○♦♣♠☺☻♥

| aly123_1533 explică:

Şi ştii că niciodată n-o să mai fie cum a fost. Şi multe lucruri acum nu mai au rost.

| aly123_1533 explică:

A fost, s`a intamplat, te-am avut, te-am pierdut…si daca vrt sa faci ceva pentru noi…da timpul inapoi.straight face

| aly123_1533 explică:

Iti amintesti cuvinte si taceri...Era demult, sau poate era ieri.Iti amintesti, erati pe acelasi drum...Era demult, sau poate era acum

| aly123_1533 explică:

Desi traim in alb negru, Nu ne impiedica nimeni sa visam in culori.

| aly123_1533 explică:

Traiesc intr-o lume de vis, unde totul e permis!

| aly123_1533 explică:

Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum.am suferit prea mult ca sa te iert si acum oh go on

| aly123_1533 explică:

Nu incerca sa fii a lor • Sunt multsi care nu stiu ce vor • J` tsine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete

| aly123_1533 explică:

Fata destepta! Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede, Si pleaca inainte de a fi dezamagita!

| aly123_1533 explică:

Te minti singur cand zici ca nu te-ai gandit la ellove struck Stim toti ca nu e asa! smug Se vede in privirea Ta `hee hee

| aly123_1533 explică:

• Nu înceta niciodatã sã zâmbesti. pentru cã nu se stie cine se poate ìndrãgosti de zâmbetul tãubatting eyelashes.

| aly123_1533 explică:

Tot ce-a fost cândva a dispărut, povestea noastră s-a sfârşit, nu-mi pare rău că te-am iubit, căci marea mea iubire, e azi o amintire.

| aly123_1533 explică:

O fataa specialaa nu o intalnestii` la oricee pas.Cand nu mai ai sperannte, ea te scoate din impas.

| aly123_1533 explică:

E domnisoara care-n fiecare seara, se gandeste tot la el. Stie ce vrea, si ce vrea obtzine. Nu cere niciodata, ca nu-i prea sta in fire.

| aly123_1533 explică:

Desi am trecut prin multe, suntem inca impreuna `. Caci nu poti sa cazi, cand tii pe cineva de mana >big grin

| aly123_1533 explică:

• Unii nu ma suporta ●.Ii tratez cu indiferenta ●. Orice s' ar intampla ●.Voi zambi intotdeauna ●.Si nu ma vσi schimba ●

| aly123_1533 explică:

Sunthem` píesele` perfecthe` dintr`un` joc` de` sah` pervers`. unde` un` existha` reguli` si` toti` merg` pe` intheres` love struck

| aly123_1533 explică:

Traiesc Din Fantezii, Visez La Nebunii E O Poveste` Pe Care O Stiï

| aly123_1533 explică:

Nu Mai sunt fetiţã ce-o stiai TU Mai Demult. Poate NICI n-ai observat... De la ONU Timp Mai am crescut!

| aly123_1533 explică:

Daca pentru un moment ai crezut cu o vei distruge. uite`o dupa putin tp: zambeste si e dulce love struck

| aly123_1533 explică:

• Pentru mine au fost amintiri care vesnic o sa doara... Pentru tine au fost doar povesti de-o seara.

| aly123_1533 explică:

"Baietzii au balansu` lor fenomenal. Dar intotdeauna fetele au rolu` principal.; p"

| aly123_1533 explică:

Zambeste azi, maine poate fi mai rau! Traieste clipa, nu stii niciodata cand poate fi ultima