Buna solutia care amorteste limba se numeste xilina eu am avut pirce in limba un an,la inceput totul a fost bine mi sa umflat limba cateva zile si nu prea am putut manca nimic am avut si febra dupa cateva zile nu am mai avut nimic timp de mai mult de jumatate de an, dupa a inceput foarte tare sa ma doara limba sa fac febra sa se umfle nu puteam manca si l-am scos de atunci nu mai vreau sa aud de ele aproape ca mi se pusese carne peste el si m-am chinuit enorm sa il scot acum nu stiu depinde de persoane si de ce iti tolereaza organismul cat despre xilina am auzit ca se umfla limba mai tare(eu mi-am dat fara) ar trebui sa mergi la institutul Canta cuzino sa iti faci un test sa vezi ce metale suporta organismul (eu am avut si medicinal si de aur si de argint dar tot de geaba)acum depinde de organismul fiecaruia cat este de sensibil, te sfatuiesc sa nu te lasi pe mana orcui spune ca stie sa faca sa mergi la un salon specializat pentru ca este un risc foarte mare poate sa iti atinga o vena si sa nu mai simti nici un gust sau sa nu mai poti vb sper ca te am ajutat.
Fratetele meu! Iti spun eu tot ce vrei sa stii.Eu mi-am pus pierce in limba vinerea trecuta.Stiu tot ce e de stiut.Ingrijire,dezinfectare pierce. Termeni:Ce trebuie sa faci dupa masa.Cum sa iti intretii pierceul.Ce nu ai voie sa faci! Nu pot sa iti scriu aici tot.Lasami mesaj cu subiectul Pierce si in mesaj scrie adresa ta de mess.Iti spun tot ce ai de facut.Sunt pe mobil si scriu greu.Vb pe mess!
Lidocain. Ce sfaturi vrei? Eu mi-am dat acum o saptamana si e foarte ok. Nu te doare, dar sunt 2, 3 dimineti cand o sa te trezesti cu ea umflata. Nu trebuie sa te sperii, e normal. Succes!
Acum o sa iti bagi pierce in limba si poate maine o sa il scoti .e alegerea ta.nu putem face noi nimic in privinta asta.eu unu nu sunt de acord cu asa ceva
Iti recomand sa iti pui piercing fara xilina. Dupa ce trece efectul o sa doara mai tare decat normal.Eu ieri mi-am pus aceasta bijuterie si am limba umflata si ma cam ciupeste sa zic asa.Nu inteleg dc vreti voi xilina avand in vedere ca nu te doare deloc cand pune acul decat daca incordezi... durerea fiind foarte mica oricum.Succes la mutilare
Cum ai reușit sa ți-l dai jos? Ca eu ma chinui și nu reușesc
anonim_4396 întreabă: