| ony1313 a întrebat:

Vreau si eu un cod webkinz(dar nu folosit) va rog frumos! parintii mei nu au bani sa-mi cumpere. Dabia au avut bani sa-mi ia acest calculator.Am aflat si eu de la o colega despre asta si imi place mult...va rog frumos imi dati? Dar nu vreau sa-mi inventati coduri ca sa radeti de mine...Stiu ca unii dintre voi aveti bani si radeti de cei ca mine.Va rog frumos!

52 răspunsuri:
| Ralucutsa a răspuns:

Singura sansa de a putea lua codul este de a cumpara jucaria.
Da un anunt prin care intrebi "Cine vrea sa se descotoroseasca de un cont Webkinz?"
Succeswinking

Răspuns utilizator avertizat
| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)

| iuliana2002 a răspuns:

Vreu un animalut va rog ca n-am va rog

| AAandreeaAA a răspuns:

Uite ce e! In schimbul unui cod, iti dau un cont. Scrie la username lemian123 si parola hannah. Asta e contul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as avea coduri cu siguranta ca nu leas da la nimeni laughinglaughing si oricum n-am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu asta caut si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intre un calculator si un cod webkinz e o diferenta mare, nu te supara. Nimeni nu va rade de tine pentru ca niciunul dintre noi nu suntem dintr-aia fara suflet. Ma rog, cel mai bine ar fi sa strangi din alocatie (daca nu ne-o taie Boc) si sa iti cumperi unul/ sa rogi niste prietene sa te imprumute cu bani pentru a-ti cumpara animalutul. Oricum, nimeni nu cred ca iti va da un cod!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poftim, iti dau eu codul meu, sper sa nu ti-l fure un alt copil si sa-l vezi la timp... S8MNK67S

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, iti voi da eu codul me, sper sa nu ti-l fure un copil " fara inima" cu s-ar spune. S8mnk67 cu litere mari sa scrii, ca pe mine nu ma lasa sa scriu cu majuscule aiaci happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu am un cod

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii eu am un cont dar nu-ti il dau imi pare rau dar daca o as am satur o sa ti-l dauhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la supermarket si fura un cod de la amnimalut. preferabil din kaufland:C

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite iti dau eu unul oricum nu e al meu nume de utilizator:rituta si parola nu o stiu asa cati dau codul ca sa te bucuri te webkinz codul: 8e9t7hkg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eeeeucryingcryingam bani dar nu-mi plac animalele jucarii, va roog...pentru ca n-am cont pe TPU, va rog sa-mi trimiteti codul, daca inq unii dintre voi mai aveti inima, id-ul meu este: denny. sweet99

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ti-ar da cineva codul?
lumea e rea in ziua de astazi. asa ca, incerca sa iti strangi bani macar cate un leu pe zi. o sa strangi.bine.noroc!:Xtongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa incerci sa iti faci cumva bani pentru un webkinz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am cod
si sunt sarac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-ti faci un cont de proba sau chir poti sa strangi chiar si 10 bani pe zi iar dupa cateva luni poate o strangi bani pentru un Webkinz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai ID? uite ID meu si sa vorbim. El este lety_dulcica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bimgf3gh

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine vrea coduri sa intre pe id alexandra_elenuta_bubulina am o gramada de kinzkesh dar dau si nefolosite bine pa vb pe mess.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine vrea id si dau multe coduri nefolosite alexandra_elenuta_bubulina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coduri am 12

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi poti sa ati faci animal digital

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai n-am de ala am alt...codu e nedetabil daca iti da blin ata te prinde are o lista in codul ala si apesi pe delete si iti alegi de acolo are si pse 400 deci na e belea daca vrei cautama pe id asta razzvan_pin happyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sigur eu am unul imi pare foarte rau este folosit ai potea intra cam 1 luna pe el uite codul:M3op64R