Am gasit eu unul care iti mareste rata de reusita cu 62% si nu cere uppgrade, doar 10k pentru fiecare plus ii super fain, mai are si pentru JD, alapt MD e doar pentru aia cu premium , iti da arme si itm negociabile (ex: fms+9, medalii de cal, iarba, gheare dragon, smoking, frizuri, schimb/adauga bns ) are si fishbot incorporat dar iti zic ca no sati foloseasca , are si generator yang 10kk odata la 12 ore , la mine merge si sunt ff bucuros ca il am visul oricarui copil ) versiune cu trade hack o sa apara pe 12/07/2013.
Bafta
Da frate bine ca nu spui si de unde sa il iau...
Da ma si noua linkul
Nu am un link de unde sal fi descarcat, cii am un prieten care e uimitor cand vine vorba de PC-uri si hack-uri. Inca mai am hack-ul dar o scazut rata pana la +47% deci nu mai e 62% , dar tot ii bine. Ma enerveaza si pe mine cat si pe el ca se tot fac uppdate-uri la joc si trebuie sa lucreze la fiecare uppdate cam vreo 2 sapt sa scape de bug-uri. Nu e asa usor sa ai un hack pentru fierar. Aaaaaa si am uitat acu nu mai merge la fierarul din sat mere numa la aia de bresla sau Dt.