Am gasit eu unul care iti mareste rata de reusita cu 62% si nu cere uppgrade, doar 10k pentru fiecare plus ii super fain, mai are si pentru JD, alapt MD e doar pentru aia cu premium , iti da arme si itm negociabile (ex: fms+9, medalii de cal, iarba, gheare dragon, smoking, frizuri, schimb/adauga bns ) are si fishbot incorporat dar iti zic ca no sati foloseasca , are si generator yang 10kk odata la 12 ore , la mine merge si sunt ff bucuros ca il am visul oricarui copil ) versiune cu trade hack o sa apara pe 12/07/2013.
Bafta
Nu am un link de unde sal fi descarcat, cii am un prieten care e uimitor cand vine vorba de PC-uri si hack-uri. Inca mai am hack-ul dar o scazut rata pana la +47% deci nu mai e 62% , dar tot ii bine. Ma enerveaza si pe mine cat si pe el ca se tot fac uppdate-uri la joc si trebuie sa lucreze la fiecare uppdate cam vreo 2 sapt sa scape de bug-uri. Nu e asa usor sa ai un hack pentru fierar. Aaaaaa si am uitat acu nu mai merge la fierarul din sat mere numa la aia de bresla sau Dt.