Un sufleu de legume. Ardei, cartofi fierti, broccolli, porumb fiert, orice alte legume va plac, taiate bucatele mici. Separat, bati cateva oua (in functie de cantitatea de legume: 3, 4, 6 oua), razi peste oua niste branza sau cascaval, torni doua linguri de smantana sau iaurt si amesteci cu legumele. Le pui intr-un vas de yena si dai la cuptor pana se rumenesc.
Sau poti, pe acelasi sistem, sa faci rosii umplute cu branza si ou. Scobesti rosiile. Amesteci branza de vaci cu 3-4 oua si umpli rosiile cu amestecul asta. Razi cascaval pe deasupra si dai la cuptor 10 minute.
Hai sa incercam o salata de pui:
Un piept de pui la gratar taiat cubulete
Rosii, 1 ardei, 1 gogosar, 2 castraveti salata, 1 salata, cascaval ras, sos tartar, crutoane
Sau (pentru cei care mai mananca si ceva carne)
pulpe de pui la cuptor - in punga speciala- pui si niste cartofi in aceeasi punga, ardei gras, usturoi, etc cu pireu de cartofi sau alta garnitura
simplu si usor
Cartofi naturi si piept de pui [la cartofii natui adauga si smantana ]