Vacantaaaaaaaaaaaaa
si nu orice vacanta...de vara
inca un an de cosmar la scoala...
Stii.
Sincer acu vreau sa inceapa scoala
Dar sunt sigura ca dupa o saptamana. voi vrea iarasi vacanta
Sau scoala fara note ar fi perfect; x
Si daca vreau sa inceapa scoala si daca nu, tot degeaba. Nu pot sa opresc eu timpul sau sa-l dau inapoi.
Cand ai spus " mai vreti vacanta " e ca si cum ai fi spus " mai vrei ciocolata? ca mai este "... Vreau, nu vreau, scoala tot va incepe.
Timpul nu da inapoi.
Mai multa vacanta dar intr-un fel as vrea sa inceapa sc pentru ca in pauze ma distrez cu colegii, radem si ne distram si in timpul orelor si mai vreau intr-un fel sc pentru ca nu mai am ce face in vacanta... ma plictisesc si nu cred ca ar fi fain tot timpul vacanta pentru ca la un moment dat t plctisesti daca nu faci nimic asa ca e bine ca la un moment dat incepe sc desi nu stiu cum pot spune asta dar e bine si in vacanta
Eu vreau vacanta.
Nici nu vreau sa ma gandesc ca va trebui sa ma trezesc din nou dimineata
O zi buna
Scoala dar asa cum mi-o imaginez eu
O scoala unde sa te distrezi nonstop
Pacat ca nu exista
Deci VACANTA FOR EVER! ), as vrea eu
Insa nu se poate
Pai 50% scoala 50% vacanta ca la scoala stau in pauze, ma distrez, rad, si ca m-am plictisit in vacanta... da tot vreau vacanta ca e mai bine... da sa fie si cald sa nu fie vremea de acum
Mai vreau vacanta pentru ca stiu ca la scoala va trebui sa ma concentrez pentru rezultate bune...Cit e de bine acasa
Eu nu mai suport in vacanta; simt ca ma sufoc.
Acum am nevoie de scoala, cum aveam nevoie de vacanta in iunie.
Scoala e un loc frumos, dar zilele frumoase si calde... Ah, baile de la piscina si Marea...La scoala mai iei cate o nota te intalnesti cu prietenii si prietenele.Nici eu nu stiu! Si una si alta vreau!
Sincer... vreau sa inceapa scoala mai repede. Mie dor de colegi si de dirigu' meu:X
alexa_4370 întreabă: