| Emima27 a întrebat:

Welp ma plictisesc ce sa fac pe net? Fara ascultat muzica sau alte chestii ca deja le-am incercat.

8 răspunsuri:
| Girly97 a răspuns:

Incearca "blue whale"

| BlackRose03 a răspuns:

Uita-te la parodii(Zappy),
incearca Balena Albastra, joaca WWR sau alte jocuri online, vorbeste cu prietenii pe Facebook, uita-te la seriale/anime.Sau iesi afara, e placut sa te plimbi noaptea.

| mazaroi a răspuns (pentru Girly97):

Fain laik

| Ivy86 a răspuns:

Ce ar fi sa încerci sa ieși afara, sa te plimbi, sa faci un sport, sa cunoști oameni adevărați.
Dar hei o viata ai, desigur ca o poți irosi pe net.

| Kingsley a răspuns:

Daca ii asculti pe cei 2 redusi mintali ce iti recomanda jocul cu balena, o sa ajungi peste doar 50 de zile, la celebrele stiri de la ora 5. Poti gasi ocupatii pe net usor. Gen sa raspunzi la intrebari pe TPU.

| BlackRose03 a răspuns (pentru Kingsley):

Daca ai crezut ca am vorbit serios tu esti cel redus mintal aici. laughing
Chestia cu "in a 50-a zi te sinucizi" e o prostie. Poti sa n-o faci, primele provocari sunt simple.Am colegi care joaca si n-a murit nimeni. laughing
Presupun ca au jucat mai mult de 130 de tineri(acestia fiind cei care s-au sinucis).Nu il recomand, eram retorica(in cazul in care nu stiai). Data viitoare daca vezi un raspuns de genu si o iei de buna mai bine nu mai comenta.Prost sa fii sa joci asa ceva,dar si mai prost s-o iei de buna cand cineva iti spune sa incerci. Daca vrei sa te sinucizi o poti face direct, nu inteleg de ce ai nevoie de traume psihice...
Crede-ma, sunt cu mult peste nivelul tau, nu ma cunosti, deci nu comenta. laughing

| AdrianCov a răspuns:

Incearca sa iti faci prieteni noi, si poate schimbi astfel monotonia. Iar netul, incearca sa il excluzi din lista ta cand te plictisesti, foloseste-l doar cand ai nevoie de el.

| Betty12345678 a răspuns:

Citeste o carte.