| kaz3 a întrebat:

1)as dori sa stiu toate gradele TPU(junior, senior...)in ordine
2)si punctajul la care ajungi la ele
3)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| Valentyn22 a răspuns:

Junior il ai de la inceput cand te inregistrezi rank 412530laughing
Senior il obti cand ai rank sub 50000 mia jos nu stiu inca n-am ajuns mai am putin si iti zic am rank acum 3839.

| Squirrel a răspuns:

Bună!
Pe TPU, sunt 4 grade: „Junior", „Senior", „Expert TPU" și „Userul Anului".
Gradul de „Junior" îl obții imediat cum te-ai înregistrat, plecând de la puntajul 0
„Senior" poți ajungi atunci când ai 5000 de puncte și 10 zile de la activarea contului.
„Expert" TPU poți ajunge atunci când ești „Senior" și te remarci prin răspunsurile pe care le oferi și implicarea în cadrul comunității. Experții sunt aleși de către oamenii din echipa TPU pe baza activității. Trebuie să ai și un anumit număr de răspunsuri, însă condițiile le poți afla din răspunsul meu, de aici http://www.tpu.ro/go-to-answer/7671786/
Pentru „Utilizatorul Anului" întâi comunitatea face câteva sugestii, iar apoi se votează.
See ya :-*!

Răspuns utilizator avertizat
| Squirrel a răspuns (pentru BuzunăricăBuzunărașᶅᵒᴥᵒᶅ):

Partea cu „Bună!" este doar o chestie de politețe, nu consider că este plagiat happy. Spun acest cuvânt de mai mult timp, atât în realitate, cât și în „virtualitate", pentru că, mi se pare nepoliticos să nu saluți persoana cu care vorbești.
See ya!

| Esperança a răspuns (pentru BuzunăricăBuzunărașᶅᵒᴥᵒᶅ):

Tu vorbeşti bre, de copiat?
Tu care îmi copiezi toată ziua răspunsurile?

| P1x3lMD a răspuns (pentru Squirrel):

Tare l-ai facut

| kaz3 explică:

Mda...
pun si eu o intrebare si va certati pentru o funda, castigator este...

| Squirrel a răspuns (pentru kaz3):

Tu nu ai înțeles nimic din ce am vorbit. Frate, a spus cineva ceva despre fundă?