Am constatat, că de ieri şi până azi au dispărut zeci de întrebări, cu tot cu răspunsuri. Și încep serios să mă întreb, dacă mai are rost să răspund. La ce bun? Oricum dispare tot.
Nu ştiu, dar pe mine una cenzura asta excesivă mă dezamăgeşte şi mă respinge. Cel care s-a apucat de ea, ar fi bine să se oprească, dacă nu vrea să rămână fără "clienţi".
Hopa! Deci imaginea portocalie a site-ului nu era doar de forma. Urat din partea lor daca au facut asta!
Oamenii au dreptul la opinie domnilor admini, nu ne colorati pe toti in portocaliu si asteptati de la noi egalitate in gandire.Asta v-am mai spus-o!
Eu încă aștept un răspuns de la boși. Sunteți buni de ceva, în afară de cenzură abuzivă? Site-ul merge execrabil, și voi îl luați la puricat de postări care contravin ideilor voastre. E bine că pentru asta aveți timp. Dar cred că ăsta e pur și simplu singurul lucru de care sunteți capabili, și v-ați hotărât să vă axați pe el.
Cătăline, diseară te aștept în stradă. Poate mai dai jos și din burtă, cu ocazia asta.
Tacerea-i cel mai profund raspuns, tacere care nu ezita sa confirme cele sustinute de tine. Ar fi ciudat sa apara vreun boss, cu vreo postare contradictorie, s-ar cufunda si mai mult in cele eliminate sporadic de latura umana (diaree). Nu avem parte de-o adunatura de admini prosti, ci de admini care-si urmaresc interesele.
Ai zis foarte bine, a fost o postare si nu o intrebare si de aceea a fost eliminata.
Alexandra - TPU
Poti sa ne dai pe adresa de contact mai multe detalii despre situatia la care te referi? Au fost eliminate doar intrebari neconforme cu regulamentul, legate de teme, cereri de diverse conturi sau filme si atacuri la persoana. Postarile dispar si atunci cand un utilizator este suspendat pe termen nelimitat.
Alexandra - TPU
Jalnic răspuns. Atât de jalnic, că nici nu găsesc rostul aducerii unor contra-argumente, vă îngropați singuri, prin propriile vorbe și acțiuni. Prin transparența voastră ar putea vedea și orbii.
Prin genul ăsta de atitudine nu faceți decât să îi înlăturați și pe ultimii oameni inteligenți rămași în haznaua asta. Și am pretenția de la voi să vă ducă bila până la stația de unde se observă clar că aceștia puțini duc site-ul în spate, nu berbecii de la Beaty & Fashion, D & S sau Adolescenți. Închei cum am început, că asta se face pe aici, se învârte lumea în cerc: jalnic!
Zi zău cu limba scoasă! Eu a trebuit să vă trimit mesaj la contact că mi-ați șters abuziv o întrebare în care propuneam niște schimbări DAR am avut și nesimțitul tupeu să vă spun că nu vă pricepeți la moderare. Și da, era întrebare nu o simplă postare, dar voi n-ați avut bunul simț să-mi răspundeți să-mi spuneți de ce a fost ștearsă doar ați repostat-o. Eu tot nu înțeleg, de ce a fost ștearsă, că nu v-am pupat în?
Eu zic să vă lăsați se meserie că nu vă pricepeți, sau să vă schimbați atitudinea. Acum aștept cu drag să-mi fie șters răspunsul/suspendat contul.
GenOm,
Exact la asta m-am gandit cand a fost stearsa intrebarea. (Adminii au raportat.) Chiar ii spuneam cuiva de treaba asta...
Postările care nu sunt întrebări, de cele mai multe ori sunt adevăruri, care îi cam supără pe domnii admini. Ei nu pot face diferenţa dintre pretext şi motiv...
GenOm,culoarea portocalie este colostrul adminilor, ce mama naibii.E asa greu de inteles?
Lasa,GenOmule,ca eu nu ma supar.Adminii nu stiu pentru cine lucreaza,dar banuiesc ca are Catalin destula saorma si cafeluta de la Starbucks(care-i apa chioara,ce ingrasa), si nu-i trebuie sposorizari si din locuri greu stiute.Da' cred ca nu le-a convenit ca era incitare la violenta, pe langa faptul ca nu-i intrebare.Totusi,Facebook-ul nu sterge setarile de evenimente care cheama oamenii la proteste. Obscur...
Stii ce mi se pare mie de un penibilism iesit din comun?
In 2007, cand parlamentu' l-a suspendat pe tovarasul Basescu au iesit zeci de mii de oameni in Piata Universitatii sa-l sustina. Cum de se poate asa ceva, domnul presedinte ALES sa fie suspendat?
Acum, daca ma uit bine, printre protestatari, gasesc n oameni care erau si atunci, si protestau pro Basescu. Astfel de oameni, care l-au votat cu buna stiinta de 2 ori isi merita soarta pe deplin. Nu am nici cea mai mica urma de mila pentru ei...
Părerile și situațiile se schimbă. Argumentele astea cu "dacă l-ai votat, n-ai voie să te plângi" sunt răsuflate. Dacă am fost bou atunci, măcar să repar ceva acum (nu mă refer la mine, la ultimele alegeri prezidențiale nici nu aveam drept de vot).
Stii cum se zice, ai fost bou o data Dar, daca ai fost bou de 2 ori, nu prea ai scuze Nimic in viata asta nu se platese mai scump decat prostia.
BTW: nu ma refeream la tine, era un exemplu.
Știu că nu te refereai la mine.
Da, dar șmecheria cu sistemul ăsta democratic e că, în teorie, îi poți trage de mânecă pe conducătorii tăi ori de câte ori simți că o iau pe arătură. E dreptul tău, ca cetățean, în teorie, liber. Deci poți reveni asupra greșelii, chiar flagrantă, cum e cea prezentată de tine, cu dubla alegere a Chiorului.
Mie mi se pare incredibil că mulți români încă văd în proteste și revolte ceva vulgar, grotesc. Vezi, Doamne, suntem prea săraci ca să mai facem și proteste!
Am mai zis undeva pe aici, reacția grecilor la ce se întâmpla pe plaiurile mioritice: "ce e cu parada aia gay la voi?"
Nu protestele sunt ceva vulgar ci violentele. Vorba cuiva de mai sus, uneori aceste violente pot fi necesare. Dar tot nu pot fi de acord cu distrigerea bunurilor altor oameni (vezi masini, magazine), aia ce vina au?
Daca voiau sa faca ceva cu adevarat frumos, aruncau in aer parlamentul, o idee foarte veche si geniala dealtfel.
De cele mai multe ori sunt necesare și la orice evenimente de acest gen trebuie să te aștepți că vor exista victime colaterale și bunuri distruse. Nu e frumos, nu e drept, nu e poetic, nu e Gandhi, dar astea sunt riscurile.
Ideea cu bubuirea parlamentului e bună, dar știi care e chestia? Ca să ajungi acolo, trebuie să treci de trupele de jandarmi. Întâmplându-se asta, iar s-ar agita ultra-pacifiștii din vârful fotoliului, că ei își fac meseria, și că ar trebui să îi ințelegem, că și ei sunt români. Oricum o dai, comozilor nu le va conveni ceva și întotdeauna vor exista comentatori, și nu gen Țopescu.
Fac ce fac, și mă întorc la ăsta... =))
http://www.youtube.com/watch?v=_KHI8Km6UyY
Vezi vreo diferenta? :))
http://www.youtube.com/watch?v=f4EXa0c-Jkw&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=_KHI8Km6UyY
Meh,Leonidas-wannabe,doar ca are fluier, si nu are six-pack-uri, si fusta din aia rosie.
Ionut299273 întreabă: