| wdexwjmwd a întrebat:

Admini.
Imi explicati si mie de ce mi-a fost stearsa intrebarea: " Ce loc credeti ca ia Romania la Eurovision"?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nene. Era o întrebare la care lumea era pașnică și discuția decurgea armonios. D-aia au șters-o.

17 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

1 ) e suficient sa se trezeasca 3 prosti fara personalitate si intrebarea este stearsa...
2 ) As zice 4-5
. oricum, primul loc va fi suedia

Răspuns utilizator avertizat
| hideaway a răspuns:

Îți apare la întrebări șterse de Admin? [ adică aici: http://www.tpu.ro/continut-sters-admin/ ] Dacă da, numai ei te pot lămuri.
Dacă nu, înseamnă că s-au nimerit unii să te raporteze, cu toate că întrebarea nu încalcă nici o regulă. Ai întrebat doar pentru a află părerile celorlalți...

| Downfall a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Ce răspuns idiot ţi-au dat. Bine că de întrebări inutile gen "Cine îmi dă şi mie un banc?" e plin la T/(ne)A, dar alea nu s-au gândit să le şteargă. -_-
Degeaba, e prost organizat site-ul ăsta.

| hideaway a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Dacă luăm în considerare și comentariul tău de mai jos, nu cred că era asemănătoare cu ce au spus adminii. Nu ai întrebat "Ce o să fac acum? " sau "Mă voi căsători cu X?", ci ai întrebat pentru a afla părerile celorlalți useri. thinking Până și eu sunt confuză.

NOname
| NOname a răspuns:

Nu ne rămâne decât să ne conversăm în privat, iar pe site să ținem părerile pentru noi, ca să nu deranjeze...
Ultimul să stingă lumina, că muzica oricum ne-au oprit.

| Downfall a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Nu cred. Întrebări la care se cere o părere despre ceva, gen întrebarea pe care ţi-au şters-o ţie, am mai văzut cu grămăda. Şi oricum, nu văd nicio problemă cu întrebările de genul acesta.
Poate au ceva adminii cu tine, mai ştii că nu?hee hee

NOname
| NOname a răspuns:

În acest caz s-o șteargă și pe aceasta și încă câteva zeci de mii de care e plin site-ul:

http://www.tpu.ro/......sion-2012/

Că cine are nevoie de păreri, nu?

| Diabolique a răspuns:

IKronstadt este oficial cel mai inteligent user de pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Diabolique):

Pune "sarcasm" între paranteze, că mai sunt și useri noi p-aici, s-ar putea să te creadă.

Întrebări similare