| Cerby a întrebat:

Am primit cartela de la indygen.Problema mea e:am primit azi mesaj care suna ceva de genu asta
-pentru ca esti un nou membru in trib acum ai posibilitatea sa-ti aduci in trib vechiul numar de telefon si primesti cateva bonusuri.Intrebarea mea este:
La ce se refera "sa aduc in trib vechiul numar"(eram pe voda inainte sa castig cartela, oare as putea sa fiu peb indygen si sa-mi pastrez vechiul numar de voda?)

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da. Iti schimbi numarul actual de Vodafone si-l faci de Indygen. Este vorba de portare. Eu sunt pe cartela Vodafone si am 4500 minute in retea si nu ma intereseaza alte retele. In Indygen ai 500 minute in toate retelele si o tin separat si gata.

2 răspunsuri:
| Cerby explică (pentru Salontanul):

Deci sunt pe indygen cu numarul de Vodafone? sau imi pastrez vechiul numar de Vodafone si ii inlocuiesc prefixul de la voda cu cel de la indygen?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Cerby):

Poti sa treci pe Indygen cu exact acelasi numar care-l ai pe Vodafone. De exemplu daca ai 0724138567 mergi in Indygen cu exact 0724138567 fara nici o modificare. Si in Orange la fel. Este o lege. Nu inlocuiesti nici un prefix. Prietenii isi vor putea da seama ca ai intrat in alta retea ca se aude un tiuit inainte de a se forma numarul.