Dupa link eu nu cred ca pot vedea ce ai tu pe email.
Urmareste acest tutorial cum se face un print screen.
http://www.youtube.com/watch?v=tXpBhabCiAs
Apoi iti faci un cont pe imgur.com/ si poti incarca diferite imagini.
Apropo la conversation in email poti vedea cine ti-a scris pe mess fara ca tu sa il adaugi in lista ta ( in schimb stia care este adresa ta daca zici ca este un utilizator de aici )
Iti spun cum a facut:
A intrat pe mess, click pe Action / Send Instant Message / Other Contact unde a trecut adresa ta de email si ti-a trimis Instant mesaj ( asta ai vazut tu pe email la Conversations )
Cred ca ai confundat ceva.
Nu utilizatorul a trimis mesaj pe email ci site-ul transmite, de exemplu: From TPU.ro la Subject Mesaj de la (numele utilizatorului) prin TPU, si cand deschizi iti scrie asta: Apasa aici pentru a vizualiza mesajul (dupa ce te loghezi).
Iar tu mesajul le citesti aici: http://www.tpu.ro/mesajele-mele
Stiu ce vrei sa zici, stiu ca mesajele si raspunsurile apar si pe email, dar aici pur si simplu nu e asa. Nu, nu-mi e nici prieten pe TPU! Nu crie nicaieri ca a venit de la TPU si nici sa apas pentru a vizualiza mesajul! M-am lovit de chestiile astea de zeci de ori, dar aici e ceva... dubios! Cum a facut de a aparut la Conversations, in viata mea nu am primit acolo ceva, nici nu stiu cum a facut sa trimita asa ceva, ci nu la inbox, ori Spam, macar! Sa-mi fi spart parola? M-a surprins, pur si simplu! Recunosc, neplacut. Mesajul a fost prietenesc, n-am motive sa-l acuz ca a scris ceva urat, dar de ce pe adresa de emaiL? N-are legatura cu TPU-ul!
Poti sa faci un print screen si sa-l pui pe imgur de exemplu ca sa vedem si noi?
Nu ma pricep la ce-mi propui, daca imi explici pasii, te rog. Cum adica print screen si ce-i aia... imgur? Cum se procedeaza? eu stiu doar cu linkul...Ti-as trimite sa vezi.
M-am uitat si la o alta adresa de email (de-a mea) dar acolo e inexistenta rubrica "Conversations"! Aici apare:
Inbox
Conversations
Drafts
Sent
Spam
Trash
Ce cauta...conversation, acolo? de unde pana unde?
Am si eu la adresele de email unde este aplicatia mai noua, daca ai cel vechi acolo nu apare.
Dupa link eu nu cred ca pot vedea ce ai tu pe email.
Urmareste acest tutorial cum se face un print screen.
http://www.youtube.com/watch?v=tXpBhabCiAs
Apoi iti faci un cont pe imgur.com/ si poti incarca diferite imagini.
Apropo la conversation in email poti vedea cine ti-a scris pe mess fara ca tu sa il adaugi in lista ta ( in schimb stia care este adresa ta daca zici ca este un utilizator de aici )
Iti spun cum a facut:
A intrat pe mess, click pe Action / Send Instant Message / Other Contact unde a trecut adresa ta de email si ti-a trimis Instant mesaj ( asta ai vazut tu pe email la Conversations )
Bine, atat e sigur ca utilizatorul stia adresa ta de email, iar cum ti-a scris ti-am explicat.
Noapte buna.
La Conversations apar discutiile de pe mess . Probabil ai lasat id-ul vreunei persoane de aici si ti-a lasat pe mess vreun mesaj pe care nu l-ai observat sau...si de aceia l-ai gasit acolo .
Pai cand cineva iti raspunde la intrebare sau daca cineva pe care il ai la prieteni pune o intrebare, TPU iti trimite e-mail.
anonim_4396 întreabă: