| Cruciuliță a întrebat:

Am primit pe adresa de email, la rubrica "conversations", sub Inbox, un mesaj de la un user TPU. Nu il cunosc, nu stiu cine e, cum a putut sa-mi trimita fara sa-i fi dat adresa de email? Sunt foarte confuza...

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Dupa link eu nu cred ca pot vedea ce ai tu pe email.
Urmareste acest tutorial cum se face un print screen.

http://www.youtube.com/watch?v=tXpBhabCiAs

Apoi iti faci un cont pe imgur.com/ si poti incarca diferite imagini.

Apropo la conversation in email poti vedea cine ti-a scris pe mess fara ca tu sa il adaugi in lista ta ( in schimb stia care este adresa ta daca zici ca este un utilizator de aici )
Iti spun cum a facut:

A intrat pe mess, click pe Action / Send Instant Message / Other Contact unde a trecut adresa ta de email si ti-a trimis Instant mesaj ( asta ai vazut tu pe email la Conversations )

9 răspunsuri:
| SasukeCS2 a răspuns:

Pai cand cineva iti raspunde la intrebare sau daca cineva pe care il ai la prieteni pune o intrebare, TPU iti trimite e-mail.

evenso
| evenso a răspuns:

Cred ca ai confundat ceva.
Nu utilizatorul a trimis mesaj pe email ci site-ul transmite, de exemplu: From TPU.ro la Subject Mesaj de la (numele utilizatorului) prin TPU, si cand deschizi iti scrie asta: Apasa aici pentru a vizualiza mesajul (dupa ce te loghezi).
Iar tu mesajul le citesti aici: http://www.tpu.ro/mesajele-mele

| Cruciuliță explică (pentru evenso):

Stiu ce vrei sa zici, stiu ca mesajele si raspunsurile apar si pe email, dar aici pur si simplu nu e asa. Nu, nu-mi e nici prieten pe TPU! Nu crie nicaieri ca a venit de la TPU si nici sa apas pentru a vizualiza mesajul! M-am lovit de chestiile astea de zeci de ori, dar aici e ceva... dubios! Cum a facut de a aparut la Conversations, in viata mea nu am primit acolo ceva, nici nu stiu cum a facut sa trimita asa ceva, ci nu la inbox, ori Spam, macar! Sa-mi fi spart parola? M-a surprins, pur si simplu! Recunosc, neplacut. Mesajul a fost prietenesc, n-am motive sa-l acuz ca a scris ceva urat, dar de ce pe adresa de emaiL? N-are legatura cu TPU-ul!

evenso
| evenso a răspuns (pentru Cruciuliță):

Poti sa faci un print screen si sa-l pui pe imgur de exemplu ca sa vedem si noi?

Nu ma pricep la ce-mi propui, daca imi explici pasii, te rog. Cum adica print screen si ce-i aia... imgur? Cum se procedeaza? eu stiu doar cu linkul...Ti-as trimite sa vezi.

M-am uitat si la o alta adresa de email (de-a mea) dar acolo e inexistenta rubrica "Conversations"! Aici apare:

Inbox
Conversations
Drafts
Sent
Spam
Trash

Ce cauta...conversation, acolo? de unde pana unde?

evenso
| evenso a răspuns (pentru Cruciuliță):

Am si eu la adresele de email unde este aplicatia mai noua, daca ai cel vechi acolo nu apare.

evenso
| evenso a răspuns:

Bine, atat e sigur ca utilizatorul stia adresa ta de email, iar cum ti-a scris ti-am explicat.
Noapte buna.

| AndreiGabi a răspuns:

La Conversations apar discutiile de pe mess happy. Probabil ai lasat id-ul vreunei persoane de aici si ti-a lasat pe mess vreun mesaj pe care nu l-ai observat sau...si de aceia l-ai gasit acolo happy.