Facem curatenie periodic pe site dupa anumite cuvinte cheie si atunci stergem si postarile care ne-au scapat la verificarile zilnice.
Alexandra - TPU
Da,dar ma refer nu se intampla nimic nu? Stiu ca o data inainte sa postez un raspuns mi-a aparut ceva in genul daca sunt sigura ca vreau sa-l public,ceva legat de piraterie si mai zicea ca pe urma publica datele despre mine,inclusiv ip-ul sau ceva de genul,nu mai stiu exact,si n-am mai publicat raspunsul.
Ceea ce vreau eu de fapt sa zic e ca, acum ca am pus intrebarea aia(si cand am pus-o nici macar nu m-am gandit ca nu respecta regulamentul, pur si simplu voiam sa vad filmele fara publicitate) si chiar daca ea a fost stearsa, asta nu inseamna ca au fost publicate date sau ceea ce am zis eu mai devreme acolo, nu?
P.S:Imi cer scuze pentru exprimare.
Divulgarea datelor tale (Ip, internet service provider) se face organelor acreditate doar daca ne solicita acest lucru.
Sugestia noastra este sa nu mai postezi asemenea intrebari.
Alexandra - TPU
Si v-a solicitat?
Pentru ca dupa o verificare a administratorilor asupra intrebarii tale, s-a constatat ca incurajezi pirateria, pentru ca prin aceea intrebare ceri site-uri ilegale
Succes
Ionut299273 întreabă: