anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar fi posibil sa nu mai fiu redirectionata in pagina Indygen? E foarte frumos ca ati facut Saptamana Multumirii, dar as prefera sa accesez pagina doar cand doresc eu.

Răspuns Câştigător
| dyermaker a răspuns:

Buna Whooofff. Daca ai fi observat, acel pop-up apare doar o data. Apoi nu iti mai apare. Dupa care, daca vrei gratuit acea cartela te duci si dai click pe acel banner.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este cazul sa amintesc faptul ca Orice site traieste din trafic si reclama.La vechimea pe care o ai pe TPU, ar trebui sa stii cum sa eviti asemenea situatii.Am revenit pe TPU.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dyermaker):

Putina atentie te rog.Cred ca ai vrut sa-i raspunzi direct, dar ai facut-o ca un coment la raspunsul meu.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am zis eu vreodata ceva de reclame? Am zis doar de alea care-mi sunt bagate in ochi. Dar, dupa ce dai cadoul nu mai intra.
P.S. pe tableta merge mai greu butonul ala de inchidere.

anonim_4396

Bine ai revenit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crezi ca ma intereseaza daca ti-am lipsit? Nicidecum.Cat despre Saptamana Multumirii, Si mi-e mi-a aparut dar cu un simplu clik am intrat pe site, dovada ca pot comunica.Restul este parerea ta si fiecare este liber sa gandeasca sau sa creada ce doreste.Asa cum am mai spus, TPU nu este site fara caini. Exista un regulament si trebuie respectat de toti cei care vor sa ramana in comunitate.O zi buna si mult noroc.

anonim_4396

Multumesc.O zi buna.