1.Aici e TPU, nu Facebook! Sa asculti un cantec iti ia maxim 7 minute, deci userii (obsedati de facebook) pot vedea exact ce le place celorlalti, pe cand o carte o citesti in cel putin o zi (daca nu e de colorat ).
2. Nu prea mai citeste nimeni carti.
3. Hai totusi sa-ti fac moftul : spune ce carti preferi si care a fost ultima carte citita? Cand ai citit-o? Acum ce carte citesti?
Ar fi totusi interesant, insa nu cred ca ti se va lua in considerare propunerea.
S-a mai propus să avem o rubrică în care să scriem despre noi, ce preferințe avem, ce facem în timpul liber și așa mai departe...
Nu mi se pare o idee rea și nici nu mi se pare exclus ca adminii să ia în considerare ideea.
Da, da! Să bage și un bici virtual, cu care să și-o ia după ceafă clopoțeii "năzdrăvani"
Mi se pare o idee foarte bună, deși nu știu cât impact ar avea, adică slabe șanse ca unul care nu citește, să se apuce acum, pentru că a văzut la nu știu ce user nu știu ce carte. Tot cei care citesc deja vor fi interesați de cărți și poate și vor citi... oricum ar fi fain, întreabă-i pe admini să vezi ce părere au.
Ohh, mi-ai dat reply să-mi zici/arăți chestia aia? Ehm, funneh.
Mangă? Adică, faci aluzie la faptul că-mi place berea? Băi neamule, nu mai poate omu' să ardă vreo 2-3 beri când vine de la serviciu, că bat toți apropo-uri subtile
Tocmai m-am întors din "mirificul București", și sunt deja dezinfectat cu 2 doze de "Stejar" + 2 doze de "Ciucaș". În total... 3!
P.P. Astea sunt calcule făcute de către un porc bărbos
Ti-ar placea sa faci baie in butoaie de bere, asa-i? Barbosule traiesti pentru bere.
Trăiesc pentru mine, și cei dragi mie. Berea este doar un adjuvant, ceva la îndemână pentru răcorire, după scârba acumulată în timpul zilei Voi renunța la bere. Dar numai când o să mă trezesc față în față cu creatorul. Până atunci... doar conversez, live sau virtual. Poate mai aflu ceva poante
Nu imi trebuie droguri sau bautura sa ma indragostesc. Doar imi ascult inima vrei sa fii soata mea?
Roses are red, I have a phone. Nobody text me, I'm forever alone.
anonim_4396 întreabă:
AnnaSpiritualRavishment întreabă: