Evident, cine nu te stie pe tine.
Si esti in lista mea de prieteni, dar nu te invinovatesc, ai prea multi sa-ti dai seama.
Bună,Ioana!
Da,te cunosc. Apreciez fiecare răspuns de-al tău, corect sau incorect.
Contează că te implici.
Succes!
Eu te-am mai vazut pe-aici, dar sa stii ca asta nu prea conteaza, adica daca esti foarte cunoscut, mai putin sau... mult mai putin. Nu trebuie sa te ghidezi dupa asta deloc, e neimportant. Unor useri o sa le atragi atentia sau or sa-ti citeasca raspunsurile fara probabil sa stii ca macar au auzit de tine. Asta-i farmecul, mi se pare mult mai interesant asa. Succes!
Da, stiu ca nu conteaza, eram doar curioasa. Adica, uneori aici chiar ma simt de parca as face parte din ceva, iar mie nu prea mi se intampla asta...
Da si eu te stiu. Cred ca e posibil sa fi gasit criteriul dupa care dau funda: FLATARE
Stiu ca nu e prea corect, dar nu ma pot abtine sa nu-mi placa raspunsul tau. Ma mai gandesc, mai astept.
Da, evident, cui nu i-ar placea? Eu zic totusi sa ai grija, s-ar putea sa gasesti lingai care sa-ti scrie la intrebari ca vai ce mult apreciaza intrebarea/parerea ta/sunt de acord cu tine (chiar daca in sinea lor simt sau nu asta) doar ca sa le dai funda.
Iar funda aia daca vrei pastreaz-o, apreciez gestul tau, dar nu imi trebuie. Mai am destule, eventual sa mi le pun in par .
Da, evident, cui nu i-ar placea? Eu zic totusi sa ai grija, s-ar putea sa gasesti lingai care sa-ti scrie la intrebari ca vai ce mult apreciaza intrebarea/parerea ta/sunt de acord cu tine (chiar daca in sinea lor simt sau nu asta) doar ca sa le dai funda.
Iar funda aia daca vrei pastreaz-o, apreciez gestul tau, dar nu imi trebuie. Mai am destule, eventual sa mi le pun in par .
Si tot despre ea, nu e obligatoriu sa o dai daca un raspuns nu te-a multumit. Nu (te) poti forta sa multumesti pentru ceva ce nu simti ca merita. Eu nu prea dau funde decat la raspunsurile care m-au amuzat sau m-au invatat ceva nou.
Dar am spus ca voi da, si ma tin de cuvant. Poate sunt eu mai defecta, dar voi da funda.
Si nu iti face griji in privinta "lingailor", oferta e valabila doar pentru tine, m-am gandit si eu la tipul asta de oameni. daca esti dispusa sa o "donezi" mie imi e ok. Cum vrei tu.
Te-am mai vazut dar nu am stat sa iti urmaresc activitatea.
pot sa te intreb acelasi lucru...tu m-ai vazut?
E ca in sex:putin si bun!
Conteaza daca ai ce spune, degeaba vorbim daca nu ne spuneam nimic.
Ma indoiesc ca m-ai vazut.
Nici eu pe tine.
Sincer, nu. Sau cel putin nu-mi aduc aminte.
Dar te vad acum. Buna!
Da te-am mai vazut si te tin minte de la intrebarea aia a mea luuuungaaa cu
Ce alegeti?
Pisica/Caine?
Mare/Munte? etc.
Si cred ca si tie iti plk Avril Lavigne.
ai raspunsuri bune, bravo!
Multumesc, si da imi place Avril, cand am stari de spirit si idei mai...rebele. si imi plac videoclipurile(cateva).
desi stiu ca e considerata "comerciala" mie tot mi-e simpatica, imi place stilul ei(haine, par...)
Eu te-am vazut, mi-ai raspuns la o intrebare si mi-ai fost de mare ajutor. pa:X
Ionut299273 întreabă: