Bună.
http://www.tpu.ro/site-users/edit/, clic pe Choose file, apoi pe ok/open și la final pe Salvează profilul.
Succes!
Pa, pa.
Buna
intra la editare profil, se afla in stanga ta unde scrie Logat ca... dai click si te duci la selecteaza o poza/imagine de profil, dai click pe alege, si ti se deschide un chenar, te duci in documentele tale sau unde ai tu poze, selectezi poza/imaginea dorita... apoi astepti pana e "cercetata" de admini si apoi aprobata
sper sa reusesti
Mult succes si o zi frumoasa sa ai
Buna!
Intri aici,
http://www.tpu.ro/site-users/edit/
Click pe selecteza poza profil, pui poza apoi dai Salveaza profilul.
Te pup!
Pentru a-ti schimba poza de profil trebueie sa intri la ''editare profil'', sa dai click pe ''rasfoieste'' si sa alegi poza din calculator.
Iti multumesc pentru raspunsul dat! chiar mi-a fost de folos.
Partea stanga editare profil. tragi pagina mai jos si scrie pe acolo Selecteaza imagine profil click pe alege fisierul si bagi poza
Bună.
Funda este aici---->>
Bine ai venit printre noi!
Citeşte Regulamentul,
www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Să îţi explic ce este cu funda
Funda este echivalentul unui "Multumesc" virtual si marcheaza raspunsul castigator la o intrebare. Pentru a acorda o funda, intra in pagina intrebarii tale, iar in dreapta fiecarui raspuns vei observa o funda portocalie. Trebuie doar sa dai click pe cea din dreptul postarii pe care vrei sa o desemnezi castigatoare. Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit.
Numai Bine.
Buna. M-am uitat pe profilul tau si am fost de-a dreptul impresionata! Dar am o intrebare. Tu cam cat iti petreci zilnic pe TPU?