Nu are de ce să-ți fie frică. Faci un favor site-ului raportând pe cineva care încalcă regulamentul, care înjură și intoxică mințile copiilor cu un limbaj trivial. Însă nu știu dacă acum este neapărat cazul. A folosit un singur cuvânt vulgar pe care l-a și cenzurat. Sunt șanse infime să fie suspendat sau măcar avertizat. Cel mult îi poți raporta răspunsul (ceea ce am și făcut deja). Va primi o notificare pe mail și va înțelege că a greșit.
Succes.
hahaha! Îţi dai seama că aceasta e o insultă, nu? Sper că eşti conştient. Chiar nu mai vreau să-mi răspunzi la întrebări. Nu mă ajuţi absolut cu nimic.
Mi-ai blocat naiba pc-ul. Nu ma mai baga in seama! Ca-ti dau tie ignore.
Nu-ţi fie frică. Ia link-ul de la profilul lui ɔɐıɔ, minim 3 link-uri în care e surprins în flagrant, îl trimiţi la contact
www.TPU.ro/contact
Şi s-a rezolvat. Fac eu asta pentru tine.
Numai bine!
Nu, n-are nimic, dar era de preferat minim 3, ca să se arate că are un comportament indecent pe site şi să fie suspendat sau avertizat. Dar e bine că l-ai raportat, o să primească un avertizment, iar postarea va fi ştearsă.
Numai bine!
Eu am căutat... încă mai caut în răspunsurile lui. Am mai găsit.
Auzi nu te supara pe mine da sincer KronstadtRevival are dreptate...
Si nu inteleg de ce ti se pare k lumea e asa roz? Adikaa a zisss ca vorbestii tampenii Si ce e un capat de lume? Mare insulta ce sa zic...Pai daca te injura cineva incepi sa plangi?
Totusii... Nu le mai lua atat de serios in seama :-J
Inca traiesc, sincer, daca imi cauti prin intrebari, am pus una in care cer sa fiu suspendat.Chuck Norris fie cu tine.NO SUSPEND.
anonim_4396 întreabă:
oanecorleone întreabă: