1. Întrebarea cu cerutul ID-urilor de messeger este irelevanta ( întrebarile irelevante sunt eliminate de pe site! )
2. "Întrebarea" cu fanclub-ul Selenei Gomez era o " întrebare" tip Spam (publicitate nesolicitata), ceea ce, din nou, este interzis pe site. Citește regulamentul site-ului, și te vei lamuri mai bine http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Eu cred ca acela cu id-u-rile e din cauza ca faci un fel de spam sa mai stiu eu ce...
Blogul lau sters pentru ca ai facut reclama unui site si aceasta regula este pe fiecare forum, site, blog...
Da a doua m-am lamurit! da prima tot nu am inteles! ca doar mi-e miau sters-o la altii nu au sters-o! si-a fost tot cu id-uri! de ce is toti asa de strictii?
Este un site de ajutor reciproc, nu de cerut ID-uri pentru a vorbi cu cineva. Nu a șters tuturor astfel de întrebari, pentru ca Alexandra și Cristina (adminii) nu au cum sa verifice toot TPU-ul! Dar, stai liniștita, nu o sa scape nici userii pe care i-ai vazut cu astfel de întrebari!
Sincer nu am crezut ca-i interzis cand i-am vazut pe atatia cerand id-uri! chiar nu am stiut! ce-i mai naspa tocmai pe mine m-au gasit prima! da in fine! ce se intampla daca am 2 intrebari sterse?(alea care ti-am zis mai-nainte cu selena gomez si id)se poate sa-mi stearga contul?:O
Nu, nu ți se șterge contul. Ești la început, ai greșit, nu este nici o problema. Toți am greșit la început. Stai liniștita! De acum înainte macar știi ce nu e voie pe site!
Aaa! ce bine! pfiu! era naspa sa fac iarasi altul...merssi de ajutor!
Pentru simplul fapt ca nu respecti regulamentul site-ului.Citeste,sus,Intrebarile frecvente pentru a vedea ce fel de postari incalca regulamentul
uite, pana si acum, in intrebarea ta, ai greseli gramaticale fundamentale