Userii care mi-au atras atenţia prin calitatea răspunsurilor şi simţul umorului,sunt următorii : Flav, Graphee,Biby,NeluL, BRO, Mihaela32, NOname,Zazu,Dumnezău,
Promisiunea,LeoZeppelin,
Caractere,fuckthesystem, cezi2002,
PoneiulTroian,Wooden,ardnaxur1961,
kongeriket,Katya,greece12,darrio2007,april,aiscrim,Marina,Ryke,
Imperia,Ioandelasal,Elianna,Hârciog,Kronstadt,Alicecullen,
Aero, Rosy, NoChanceForUs,Gizăz, Bya132, Skittles007, GânduriAlbe,Nony,BlahBlah,
TroubleInParadis,ChioruL,Ray,
Cretaker,UnVisAlMeu,
ArcaLuiNoesaScufundat, Andy, Adry05,
ASIGURATORUL,Ray,Diabolique,
Monawar,Apache,BenBurnleyTheo,
Atheist,Floare0Albastră,Азбука,Emilia62,Gabigab08,fdhgcvnb,
Bishop,Eluveitie,NEimportant,
Brigaela,Anad,Alessia5158,
Jusitițiarul,Antitemepenet,
JesSyka,Klepto,PapushaDeCristal,
Lora,GenOm, Dmonika, etc., etc.
Hihi, ce puțini am menționat.
Uitilizatorii care imi raspund de fiecare data la fiecare intrebare chiar daca nu primesc funda ca poate nu au dat un raspuns destul de ajutator!
Cei raspund cu seriozitate dar sa aiba si simtul umorului ca nu se sfarseste lumea daca se mai spune cate o glumita :d
Cei care dau răspunsuri remarcabile, au simţul umorului şi idei bune, o atitudine înţeleaptă în conflicte (nu ca mine ), gusturi de calitate şi care (sper ca) sunt sinceri, neavând acel comportament doar pentru imagine. Să dau şi exemplu? Ok: 7h30, Dumnezău, Aero, FuckTheSystem, DreamAutopsy, floare0albastra etc.
Jelli,mhn24,7h30,ErotiqueConseils,SaintOcea,FucktheSystem,Woodenpints(cu tot cu Wooden),Crisis,alicecullen,Apache,Aero,Comeandtellmesomething,eluveitie,Bacemi, Hombre, Klepto si multi altii.Sa ma scuze daca i-am uitat.
Mie imi place de NoName foarte tare pentru ca este serioasa si amuzanta si da raspunsuri folositoare
Poi îmi place FuckTheSystem că e amuzantă și de asemenea îmi mai place FuckTheSystem că are gusturi bune...a da și mi-a mai atras atenția una FuckTheSystem pentru că e foarte modestă de fel
Îmi plac pentru că dau răspunsuri bune și-s amuzanți și inteligenți. Sper că nu am uitat pe nimeni : User, SturmirCloudKeeper, oz, Woodenpints ( Wooden ), NOname, Ben., ErotiqueConseils, Flav, Brigaela, Vizitiul, Ronnix, Parintele, RelațiiCuClienții, Dmonik, kongeriket, Kronstadt, Hombre, kalliste, oasis, Graphee, Jelli, FucktheSystem, Gizăs, Dumnezău, Ryke, Pho3nix, 7h30 ( BenBurnleyTheo ), Zenithf, Skylar, BlahBlah, Bacemi, antitemepenet19191, Klepto, Jamiroquai, FuckMeJesus, chelstone, Imperia, francesca89, XxXBlackVampireXxX, Apache, SaintOcea, Arthur, Atheist, ardnaxur1961, Tigrilă, Bogdanux, monstrulet, DreamAutopsy, Hohenheim, Crisis și silviu.
Arkwright Pints: de ce vorbim prin răspunsuri ca ultimii terminaţi?
Bună întrebare
Apache, Comeandtellmesomething, PinguinuL, FucktheSystem, RocăruL, Muflă, NOname, LumeaÎnTreiDe, Wladutz, Bujîe, AudImagini, IAmTheSpider, Gandăr... şi cred că sunt mai mulţi, da nu-mi mai amintesc eu.
Mulţumesc. Scuze că nu te-am scris, dar am preferat să am o listă mai restrânsă, că dacă era lungă să nu se fi supărat careva că l-am uitat. Dar şi tu faci parte din preferaţii mei.
Nu stii noua reclama la Pate Ardealul, una din cele mai penale ce s-au inventat vreodata?
Nu, nu am mai deschis TV-ul de ceva timp. Despre ce e vorba în ea?
Zise o faină. Dumnezău, am mai auzit chestia aia odată, tot pe TPU, dar habar nu am ce-i cu ea...care-i faza?
De reclama zici? Pai,sunt doi transilvaneni(ardeleni nu le zic,ca Ardeal vine de la Erdely, si doar sovinistii si iredintistii ii zic asa ) cu tulai palariile pe cap, si pun faina in pate.Pai,ma,in mortii vostri,voi,in pate,imi puneti faina, sa il faceti mai gros, sa ma trageti in piept la gramaj? Sta-v-ar in gat!
Aaah, m-am prins acum! Mulțumesc de edificare. Eh, oricum nu-i bun pateul! Conține gheare, pieliți și tot felul, dacă e din ăla de pui. Numai când te gândești la chestiile alea, ți se ia pofta de mâncare. Cel puțin, la mine a funcționat perfect asta!
Alice,te rog, nu-mi zi ca esti vegetariana!
Si pateul e de porc.
Utilizatorii care mi-au atras atentia într-un mod plăcut prin răspunsurile inteligente,dar si amuzante sunt:Brigaela,neluL,NOname,Ioandelasal,Bacemi, ardnaxur1961, ÉrotiqueConseils,Flav,Vizitiul,kongeriket,psiholoaga,Lorrra,nony,IMPERIA,Hombre,JeSsYkA,mihaela32, mariana,Nyx,harciog.
Nu-s vegetariană. Și știu că pateul poate fi de porc, da' poa' să fie și de altceva. Gândește-te și la niște oase malaxate pe care le mănânci ( cred că am o plăcere sadică când zic asta ), cum ți se pare? Măcar creștinii pupă oase, alții le mănâncă.
Alexandra_7889 întreabă: