Asta este cu totul alta problema, Tie nu iti sunt sterse intrebarile ci nu poti vedea raspunsurile.Trebuie sa stii ca multe postari raman fara raspuns:fie nu raspunde nimeni, fie raspunsul incalca regulamentul si este sters. Daca totusi aceasta problema persista, te rog sa trimiti o solicitare la "CONTACT", impreuna cu intrebarile respective si se va verifica daca intr-adevar exista sau nu raspunsuri si vei primi explicatiile necesare.O zi buna.
Mentionez ca pun intrebari corect scrise si daca dau la intrebarile mele imi apar.
Unde pot vedea ce postari mi-a sters un admin?
Daca ai minim 2 intrebari sau raspunsuri eliminate din comunitate de un admin, atunci acestea sunt vizibile in sectiunea dedicata din meniu, atunci cand esti logat sau aici (http://www.tpu.ro/continut-sters-admin/)
Daca iti apar, atunci sigur au fost mutate la o alta categorie, corespunzatoare.
Nu,imi apar la aceeasi categorie, dar nu imi apare cine mi-a raspuns sau daca cineva mi-a raspuns
Unde se afla acest,, CONTACT''? Oricum meriti funda din plin.Multumesc!
Sus in dreapta paginii scrie cu majuscule CONTACT.Sau in google, tasteaza TPU.ro si poti ajunge la CONTACT.Sunt multe cai.Mult noroc.
MadisonMDX întreabă:
Ionut299273 întreabă: