In primul rand, bun venit in lumea TPU ( plina de pareri diferite )
1. Emoticoanele nu se gasesc pe aici... Tu trebuie sa le pui, gen : "; ) ".
2. Ca sa iti schimbi poza dai in partea stanga unde scrie "Logat ca MiniLaura". Mai jos este "Setarile contului meu". Dupa la "Editeaza profilul" este mai jos "Selecteaza imagine profil". Dai pe "alege fisier" alegi imaginea care vrei si dai select. Dupa, mai jos putin este "salveaza profilul" Dai acolo.
Sper ca te-am ajutat si daca mai ai nevoie de ajutor nu ezita sa imi zici.
Bună!
1. Aici nu este nici o secţiune specială cu emoticoane!
Le "pui"/postezi tu de la tastatură :)
Vezi detalii la linkul :
http://www.messengeroo.com/......s-smileys/
http://www.emoticons-online.com/yahoo.html
Toate cele bune!
2. Pentru a putea seta/schimba poza, intri în secţiunea "Setarile contului meu" din grila portocalie ( vezi în stânga ), acolo ai "Selecteaza imagine profil", dai click pe "Răsfoire" şi cauţi în Pc poza dorită de tine, o selectezi şi dai Ok.
"Poza ta va aparea peste tot pe site abia dupa ce va fi aprobata de un admin, in 24 de ore."
"02. Cum imi pot modifica datele contului?
Iti poti edita datele de pe profil dupa ce te loghezi din sectiunea "Editare profil" sau accesand http://www.tpu.ro/site-users/edit/. Tot aici iti poti schimba si fotografia de profil. Daca vrei sa iti editezi datele de logare (adresa de e-mail si parola), o poti face din "Editeaza datele de logare" sau accesand http://www.tpu.ro/site-users/edit-login-info/ " - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#02
Buna:)
1)http://www.fetesibaieti.ro/yahoo.html
2)Intra http://www.tpu.ro/setarile-contului-meu/
dai click si te duci la selecteaza o poza/imagine de profil, dai click pe alege, si ti se deschide un chenar, te duci in documentele tale sau unde ai tu poze, selectezi poza/imaginea dorita... apoi astepti pana e "cercetata" de admini si apoi aprobata
sper sa reusesti
Mai multe informatii despre TPU, GASESTI AICI
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
O seara buna :)
Uite lucruriile care cu siguranta iti vor fi de folos:
Cum devin membru TPU?
Ca sa intri in comunitatea TPU, ai nevoie de un cont. Ti-l poti face folosind optiunea de "Nu am cont" din partea stanga a paginii, in caseta "Contul tau" sau te poti loga prin Facebook sau Yahoo.
Cum imi pot modifica datele contului?
Iti poti edita datele de pe profil dupa ce te loghezi din sectiunea "Setarile contului meu" sau accesand http://www.tpu.ro/setarile-contului-meu/. Tot aici iti poti schimba si fotografia de profil sau sa iti editezi datele de logare (adresa de e-mail si parola).
Cum pun o intrebare pe TPU?
Foloseste butonul verde "Pune intrebarea ta aici" din stanga ecranului. In cazul in care nu esti logat, ti se va cere sa faci aceasta actiune. Apoi tot ce trebuie sa faci este sa iti formulezi intrebarea, sa te asiguri ca nu incalca regulile comunitatii si sa o incadrezi la categoria potrivita.
Cum raspund la o intrebare pe TPU?
Pentru a raspunde unei intrebari puse de un alt membru al TPU este suficient sa dai click pe butonul portocaliu "Raspunde!" din dreptul intrebarii respective. In cazul in care intrebarea respectiva inca nu a primit niciun raspuns, butonul va afisa textul "Raspunde primul!", pe fundal rosu. Daca nu esti logat, ti se va cere sa te loghezi sau sa optezi pentru crearea unui cont pe TPU.ro, iar raspunsul tau va fi atribuit acelui cont. Dupa aceasta, formuleaza raspunsul si da click pe "Raspunde".
Cum imi pot edita o intrebare sau un raspuns?
Acceseaza categoria "Intrebarile mele" sau "Raspunsurile mele" atunci cand esti logat si deasupra la fiecare dintre ele vei observa butonul de "Editeaza". Pentru a putea edita o postare, trebuie sa ai deja 10 intrebari si raspunsuri aprobate in comunitate. Optiunea este valabila timp de o zi de la data la care ai facut postarea, din dorinta de a mentine consistena site-ului.
Cum sterg o intrebare sau un raspuns?
Poti face acest lucru din contul tau de utilizator, din sectiunea "Intrebarile mele" sau "Raspunsurile mele". In fiecare zi poti sterge maxim 10 postari. Aceste limitari reprezinta masuri de securitate impotriva stergerilor accidentale sau accesului altor persoane in cont. Vei primi un e-mail pentru confirmarea stergerii, iar tot ce va trebui sa mai faci este dai click pe al doilea link transmis. Daca stergi o intrebare care a primit raspunsuri, aceasta va aparea pe site ca fiind postata de un Anonim si nu va mai fi alocata contului tau.
De ce nu pot pune mai mult de doua intrebari, una dupa alta?
Pe TPU.ro consideram ca problemele tuturor membrilor comunitatii noastre sunt importante si ca fiecare merita vizibilitate. Astfel, fiecare utilizator poate posta doar doua intrebari intr-un interval de cinci ore.
Am postat o intrebare, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?
Daca intrebarea pe care tocmai ai trimis-o nu a aparut inca, nu-ti face griji, aceasta va figura pe site in cateva momente, adica atunci cand pagina va fi reactualizata. Intrebarile postate de utilizatorii noi vor fi initial vizibile numai autorilor lor si utilizatorilor logati. Acestea vor putea fi accesate de toata lumea dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logati, fara a fi raportate. Daca intrebarea cumuleaza minimum doua raportari, ea va fi respinsa de pe site si va ajunge in atentia administratorului site-ului.
Am postat un raspuns, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?
Ca si in cazul intrebarilor, postarile care apartin utilizatorilor noi vor fi temporar vizibile pe site doar autorilor lor si utilizatorilor care sunt logati. Dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logati fara a fi raportate, respectivele postari vor fi vizibile pentru toata lumea.
Cum castig puncte pe TPU?
Acumulezi puncte de fiecare data cand oferi raspunsuri. De asemenea, castigi puncte si prin voturile primite pentru raspunsurile tale.
- pentru postarea unui raspuns (aprobat) veti primi 50 de puncte;
- pentru postarea unei intrebari nu se mai ofera niciun punct si nici pentru votarea raspunsurilor postate de altcineva;
- atunci cand un raspuns este ales castigator, cel care l-a postat primeste 100 de puncte;
- pentru fiecare vot "folositor" sau "inteligent" primit, se ofera cate un punct.
Se acorda puncte suplimentare pentru rapiditatea cu care postezi un raspuns: primul raspuns postat pentru o intrebare valoreaza 50 de puncte; al doilea - 40 de puncte; al treilea - 30 de puncte; al patrulea - 20 puncte; al cincilea raspuns - 10 puncte.
Pentru a vedea care dintre intrebari nu au niciun raspuns/ au un raspuns/ au doua raspunsuri/ au trei raspunsuri, intra aici.
Cum caut o postare pe TPU?
Pentru a gasi o intrebare sau un raspuns pe site este suficient sa introduci cateva cuvinte cheie relevante in casuta din dreapta paginii numita "Cauta". Poti ordona raspunsurile dupa relevanta sau data. Daca nu gasesti ceea ce te intereseaza, iti sugeram sa schimbi expresia cautata.
Ce presupune o raportare?
Atat intrebarile cat si raspunsurile pot fi raportate. Am creat aceasta functie pentru a limita postarile de pe site care sunt neconforme cu scopul lui si pentru a asigura un climat placut pentru toata lumea pe TPU.
Chiar daca doar seniorii au dreptul de a raporta, si juniorii ne pot trimite pe contact@tpu.ro link-urile catre postarile care incalca regulamentul. Acestea vor fi respinse de noi, insa, daca membrii comunitatii TPU le vad inaintea noastra, ei le pot raporta pentru a ni le aduce la cunostinta. Mai multe raportari ale aceleiasi postari vor duce la respingerea automata a postarii respective.
Prin intrebari neconforme ne referim la:
- intrebari triviale sau nu pot avea un raspuns obiectiv (Ex: "Cum ma simt astazi?"; "Vara sau Iarna?"; "Ce faceti?" etc)
- intrebari care au continut obscen sau injurios (includem aici intrebarile prin care alti utilizatori sunt jigniti, persiflati, etc)
- intrebari care contin informatii ce aduc atingere dreptului la viata privata a utilizatorilor TPU.ro sau a tertelor persoane
- postari care nu sunt intrebari (de exemplu "uite o melodie faina!")
- intrebari care instiga la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substante interzise, furt etc)
- intrebari care nu sunt formulate tinand cont de regulile minimale ale gramaticii (includem aici scrierea de tipul "stiu", "esti", "bine", "multumesc" etc)
- intrebari care nu corespund specificului site-ului sau sunt o forma de spam/ publicitate nesolicitata
- intrebari prin intermediul carora anumiti utilizatori urmaresc sa isi rezolve temele pentru acasa (de pilda "vreau si eu un referat", "cum se rezolva exercitiul?" sau "comentati-mi si mie strofa asta..."). Motivele pentru care nu acceptam astfel de postari le-am enuntat aici
- intrebarile care contin linkuri de pe diferite site-uri care promoveaza sau incurajeaza pirateria
Prin raspunsuri neconforme ne referim la:
- postari triviale sau care nu ofera informatie relevanta celui care intreaba (de exemplu, raspunsuri incomplete sau ca "nu stiu")
- postari injurioase sau care au continut obscen
- postari care contin informatii ce aduc atingere dreptului la viata privata a utilizatorilor TPU.ro sau a tertelor persoane
- postari care nu sunt formulate tinand cont de regulile minimale ale gramaticii (includem aici scrierea de tipul "stiu", "esti", "bine", "multumesc" etc)
- postari care instiga la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substante interzise, furt etc)
- postari care incalca drepturile de autor, oferind informatie preluata din alte surse, fara precizarea acestor surse
- postari care constituie forme de spam sau promovare neautorizata si abuziva (includem aici si postarile de tipul "dati-mi un vot aici")
- raspunsurile care contin linkuri de pe diferite site-uri care promoveaza sau incurajeaza pirateria
In ce conditii raportarile pot duce la respingerea unei postari?
- Daca postarea (intrebare sau raspuns) este in stadiul in care este vizibila numai pentru cei logati, este necesar ca un singur utilizator cu minimum 5.000 de puncte (echivalentul a 100 de raspunsuri postate pe site) sa o raporteze si ea va fi respinsa. De asemenea, daca postarea este raportata de mai multi utilizatori ale caror punctaje cumulate insumeaza 5.000 de puncte, ea va fi respinsa.
- Daca postarea este in stadiul in care este vizibila pentru toata lumea (atat utilizatori logati, cat si nelogati), este necesar ca cel putin doi utilizatori care sa aiba fiecare minimum 5.000 de puncte sa o raporteze pentru ca postarea sa fie respinsa de pe site. Daca mai multi utilizatori care au punctaje cumulate de 10.000 de puncte raporteaza acea postare, ea va fi respinsa.
Ce se intampla daca raportarile sunt injuste sau abuzive?
Toate postarile respinse in urma raportarilor sunt verificate de admin. Va fi reaprobat pe site tot ce a fost respins fara sa fie cazul si fiecare raportare abuziva va fi contorizata. Celor care insumeaza 10 raportari abuzive li se va revoca dreptul de a raporta.
De ce nu mai pot posta intrebari si raspunsuri?
Daca ai postat 10 intrebari si raspunsuri, dar nu mai poti continua, e din cauza ca nu ti-ai confirmat adresa de e-mail. Poti solicita retrimiterea mesajului pentru confirmarea adresei de e-mail de la Editare date profil.
Ce este funda? Cum dau funda?
Funda este echivalentul unui "Multumesc" virtual si marcheaza raspunsul castigator la o intrebare. Pentru a acorda o funda, intra in pagina intrebarii tale, iar in dreapta fiecarui raspuns vei observa o funda portocalie. Trebuie doar sa dai click pe cea din dreptul postarii pe care vrei sa o desemnezi castigatoare. Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit.
Cum sunt selectate raspunsurile castigatoare?
Dintre toate raspunsurile oferite pentru o intrebare, castigator este acel raspuns care se dovedeste a fi cel mai inteligent si cel mai de folos pentru persoana care a pus intrebarea respectiva, fie prin desemnare de catre aceasta persoana, fie prin desemnare in mod automat, in functie de numarul de voturi "folositor" si "inteligent" primite de la membrii comunitatii. Dupa trei zile de la postarea unei intrebari pe TPU.ro, daca aceasta primeste cel putin doua raspunsuri, utilizatorul care a pus respectiva intrebare primeste o notificare prin e-mail, in care este invitat sa desemneze raspunsul pe care il considera cel mai bun. Utilizatorul are la dispozitie doua zile pentru a alege raspunsul castigator. Daca utilizatorul nu alege un raspuns castigator in termen de doua zile, desemnarea raspunsului castigator se realizeaza in mod automat. Astfel, raspunsul care a fost votat de cele mai multe ori ca "folositor" si "inteligent" va fi desemnat ca fiind castigator. In conditiile in care mai multe raspunsuri au fost votate de acelasi numar de ori ca "folositor" si "inteligent", primul postat dintre acestea este ales "castigator".
Nu vreau ca funda sa fie acordata automat. Cum fac?
In cazul in care nu vrei ca funda sa fie acordata automat la o intrebare de-a ta, atunci cand primesti mail-ul prin care ti se aminteste ca poti selecta raspunsul castigator, da click pe link-ul care iti va fi furnizat.
Cum pot ignora un utilizator?
Daca vrei sa ignori un utilizator, trebuie sa intri pe profilul acestuia si sa dai click pe optiunea "Ignore user". O poti gasi sub avatarul acestuia. Atunci cand tu ignori un utilizator, acesta:
- nu iti va mai putea raspunde la intrebari sau sa iti dea un reply la un raspuns
- nu iti va mai putea trimite mesaje private
- nu ii vei mai putea vedea postarile
Ce se intampla cand un utilizator ma ignora?
Daca un utilizator te ignora, nu ii mai poti raspunde la postari (inclusiv reply la raspunsuri) si nu ii poti trimite mesaje private.
Unde pot vedea ce postari mi-a sters un admin?
Daca ai minimum 2 intrebari sau raspunsuri eliminate din comunitate de un admin, atunci acestea sunt vizibile in sectiunea dedicata din meniu, atunci cand esti logat sau aici
Mi-am modificat avatarul. De ce nu imi apare?
Fotografia ta de profil nu va aparea automat peste tot pe site. Are intai nevoie de aprobarea unui admin, iar daca nu are un caracter obscen sau indecent va fi aprobata in decursul unei zile de la incarcare.
Cum votez un raspuns?
Pentru a vota un raspuns, da click pe optiunea de "Evalueaza" si selecteaza calificativul dorit. Votul tau va fi inregistrat imediat, iar pe site va fi afisat intr-un interval de 15 minute. Nu iti poti vota propriile postari si nici nu poti vota acelasi raspuns de doua ori.
Pot primi mesaje private?
Da, iar din profilul tau de utilizator ai posibilitatea de a-i limita pe cei care iti pot trimite mesaje private, cu variantele: toti utilizatorii, doar prietenii de pe TPU sau nimeni.
Cum pot accepta cereri de prietenie?
In profilul utilizatorului (Editare profil – partea de jos a paginii) ai modalitatile in care poti accepta prieteni: automat (auto-add), manual sau ii poti refuza pe toti cei care doresc sa te adauge.
Cum ajung senior?
Pentru a ajunge senior ai nevoie de 100 de raspunsuri postate in comunitate si 10 zile trecute de la crearea contului. Numarul de funde nu conteaza in aceasta situatie.
Care sunt privilegiile unui senior?
Un utilizator senior poate raporta si vota postari.
Unde pot vedea rank-ul utilizatorilor?
Topul utilizatorilor TPU este disponibil in sectiunea Comunitate sau aici http://www. tpu.ro/useri.
Ce este Campionul Zilei?
Campionul Zilei este utilizatorul care a postat cele mai multe raspunsuri utile in decursul unei zile. El este recompensat cu un badge special si intra in cursa pentru tragerea la sorti lunara a carei premiu este un cadou gandit special pentru castigator.
Mai multe detalii sunt aici.
Pot sa fac o postare anonima?
Nu se pot posta intrebari sau raspunsuri anonime.
La ce foloseste functia "Urmareste Intrebarea"?
Daca o intrebare pusa de altcineva ti se pare interesanta si vrei sa primesti notificari atunci cand sunt postate raspunsuri, acceseaza pagina intrebarii si da click pe optiunea de "Urmareste intrebarea", de sub caseta de raspuns.
La ce foloseste functia de "Adauga la favorite"?
De cand ai descoperit TPU.ro ai dat, probabil, peste o sumedenie de intrebari interesante sau care sa aiba raspunsuri pe care vrei sa le pastrezi intr-un sertaras, in caz ca ai vreodata nevoie de ele... Fie ca e vorba despre o informatie utila, fie ca e o reteta la care-ti lasa gura apa si abia astepti sa o incerci, poti crea o arhiva personala de intrebari si raspunsuri la care sa ai acces din contul tau de utilizator. Pentru a adauga o intrebare in arhiva personala de intrebari favorite trebuie sa accesezi pagina intrebarii si sa dai click pe optiunea "Adauga la favorite". Intrebarea va fi stocata in contul tau si o vei putea accesa oricand de aici: http://www. tpu.ro/site-users/favorite-questions/
Ce e TPU Wiki?
Articolele din zona wiki sunt menite sa iti fie cat mai utile si cel mai adesea au o structura de tutorial. Acestea sunt scrise de noi, preluate de alte publicatii sau site-uri sau redactate chiar de utilizatori. Oricine poate contribui cu un articol atata timp cat indeplineste cateva criterii de bun simt. Click aici pentru a citi mai multe pe aceasta tema.
Ce este Oracolul TPU?
Oracolul TPU este un instrument care aduce distractia cu colegii de clasa si prietenii in mediul virtual. Poti raspunde in fiecare zi la o intrebarea postata pe site, descoperind ulterior cu care dintre prieteni te potrivesti cel mai bine. Pentru fiecare raspuns oferit, primesti 20 de puncte care se adauga punctajului tau total si te ajuta sa cresti in rank.
Cum ma pot folosi de playlist-ul meu?
Daca vrei ca si prietenii tai sa afle ce muzica iti place sa asculti, atunci le poti adauga pe TPU.ro. In contul tau, ai sectiunea Playlist-ul meu, http://www. tpu.ro/my-stream/. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi link-ul de pe Youtube. Acesta trebuie sa fie de tipul http://www.youtube.com/watch?v=rrVDViSlsSM. Daca vrei sa stergi o melodie, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul rosu din lista ta de aici http://www. tpu.ro/my-stream/.
Cum imi pot seta o alerta?
Daca te pricepi sau esti pasionat de un domeniu anume, poti urmari mai usor intrebarile la care poti da cele mai bune raspunsuri. Iti selectezi categoria si cuvantul cheie care doresti sa apara in postare, iar noi iti dam un semn printr-un email cand avem continut nou. Optional, poti alege chiar si localitatea de unde a fost publicata intrebarea, dar e posibil ca astfel sa fie redus numarul notificarilor. Pot fi selectate pana la 5 categorii si 10 cuvinte cheie. Alertele sunt disponibile pentru utilizatorii care au contul pe site de cel putin 6 luni, au oferit peste 500 de raspunsuri (cu exceptia celor de la categoriile Conversatii, Totul despre TPU si Trivia / Amuzante) si au cel putin 50 de raspunsuri castigatoare, desemnate de useri distincti. Alertele pot fi setate din http://www. tpu.ro/setari-alerte.
Cum imi pot asigura securitatea contului?
Recomandarea TPU este sa nu ai o parola foarte usor de ghicit, aceasta fiind modalitatea cea mai simpla de a sparge un cont. Celor care se afla in aceasta situatie li se atrage deja atentia in conturile lor si nu mai sunt lasati sa posteze pana nu si-o schimba.
Cum imi sterg contul?
Pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" (sau direct la contact @ TPU. ro) de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile cat si raspunsurile nu vor mai fi sterse, ci vor aparea pe site ca si cum ar fi postate de un utilizator anonim. Am recurs la aceasta metoda, din dorinta de a fi fair-play fata de utilizatorii care au acordat fundita pentru raspunsurile care acum urmeaza sa fie sterse. In cazul in care posesorul unui cont a decedat, la cererea familiei/prietenilor, contul respectiv va fi dezactivat. Este necesar ca orice astfel de cerere sa fie insotita de acte doveditoare.
Postarea de intrebari si raspunsuri e gratuita?
Navigarea pe site-ul Toti Pentru Unu este complet gratuita. Telul TPU este sa ofere utilizatorilor sai un spatiu unde sa se simta liberi sa discute despre chestiuni care ii preocupa si sa isi ofere sprijin reciproc, fara a pretinde recompense materiale pentru aceasta.
Ce este interzis pe TPU.ro?
Ne dorim ca TPU.ro sa fie o agora, un spatiu al exprimarii libere, unde toti membrii comunitatii noastre sa se poata simti in largul lor si unde sa poata interactiona nestingheriti. Cu toate acestea, trebuie sa ne amintim tot timpul ca libertatea noastra este limitata de libertatea celorlalti si ca, asemeni oricarui alt spatiu public, TPU.ro are cateva reguli de conduita pe care trebuie sa le respectam cu totii.
In linii mari, pretindem utilizatorilor nostri respectul reciproc, formularea clara a ideilor si combaterea cu argumente a unei idei, nu desfiintarea unui utilizator prin injurii.
Fiindca aceste aspecte nu sunt mereu intelese la fel de toata lumea, iata ce nu permitem noi pe TPU.ro:
- la nivelul postarilor, se considera ca nepermis tot ce este pasibil de respingere:
- injuriile, limbajul obscen, agresiunea verbala si amenintarile de orice fel;
- manifestari ale intolerantei fata de orice etnie si fata de optiunile religioase, politice, sexuale etc. ale fiecaruia; instigarea la ura si intoleranta;
- spam/publicitate nesolicitata;
- rezolvarea de teme pentru acasa prin intermediul postarilor pe TPU;
- postarile triviale sau care nu corespund cu specificul site-ului;
- postarile care nu sunt formulate tinand cont de regulile minimale ale gramaticii;
- postarile care instiga la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substante interzise, furt etc)
- postarile care incalca drepturile de autor, oferind informatie preluata din alte surse, fara precizarea acestor surse.
- postarea de linkuri de pe diferite site-uri care promoveaza sau incurajeaza pirateria
- hartuirea utilizatorilor;
- abuzul de orice fel (abuzul de dreptul de a posta, abuzul de dreptul de a vota sau de orice alta functie de pe site);
- asumarea identitatii altor utilizatori sau crearea de clone;
- hacking
In cazul intrebarilor din sectiunea Cauze Nobile, TPU.ro isi rezerva dreptul de a sterge toate raspunsurile care nu respecta regulile minimei decente, care sunt in afara subiectului sau care ar putea leza imaginea respectivei cauze nobile.
Cine nu este de acord cu aceste reguli este liber sa ne comunice acest aspect si, daca situatia nu poate fi solutionata astfel incat toata lumea sa fie multumita, este liber sa isi incheie activitatea pe TPU.ro.
Ce sanctiuni se aplica celor care nu respecta regulile comunitatii?
In functie de gravitatea fiecarei situatii, pe TPU se aplica diferite sanctiuni:
- eliminarea postarilor neconforme;
- setarea contului de utilizator astfel incat respectivul sa nu poata posta nimic direct pe site si sa aiba constant nevoie de validarea postarilor;
- suspendarea contului pe o luna sau trei luni;
- revocarea dreptului de a raporta;
- revocarea dreptului de a vota intrebari sau raspunsuri (se aplica acelor utilizatori care voteaza abuziv);
- revocarea dreptului de a utiliza chat-ul;
- suspendarea contului pe termen nelimitat;
- in cazul comportamentelor care intra sub incidenta legii, ne rezervam dreptul de a depune plangere penala si de a sesiza organele abilitate.
Ce nu pot face utilizatorii suspendati?
Membrii TPU care, in ciuda avertismentului primit, continua sa foloseasca un limbaj injurios/ obscen sau sa nu respecte regulile site-ului vor fi trecuti pe statutul "Suspendat". Timp de o luna sau trei, in functie de decizia adminului, ei:
- vor putea posta maxim 5 raspunsuri pe zi, iar acestea vor fi moderate
- nu vor putea posta nici o intrebare pe perioada suspendarii
- raspunsurile lor vor fi marcate special in lista de raspunsuri
- profilele lor de utilizator vor fi marcate cu utilizator suspendat.
La expirarea perioadei de suspendare utilizatorii vor fi trecuti la cerere pe statutul "activ", cu exceptia acelor utilizatori care au continuat sa profereze injurii in raspunsurile lor pe perioada suspendarii. Conturile utilizatorilor care vor continua sa foloseasca un limbaj injurios sau obscen dupa ce suspendarea a fost revocata vor fi eliminate. De asemenea, utilizatorii care, dupa revocarea suspendarii, incalca politica site-ului in orice fel vor fi eliminati de pe site.
Ce este chestionarul de evaluare al unei intrebari?
O parte dintre utilizatori, dupa o activitate sustinuta in cadrul comunitatii, sunt rugati sa completeze un formular despre intrebarile la care au raspuns. Acesta ne ajuta sa mutam postarile la categoriile potrivite sau sa le facem recomandate.
Setarile pentru afisarea chestionarului de evaluare pot fi modificate de aici
De ce link-urile din email nu imi functioneaza?
In anumite situatii, browserul sau clientul de email folosit nu trimite la click intreg link-ul catre noi. In astfel de situatii se poate intampla ca pagina sa se incarce, dar fara continut (pagina goala).
Pentru solutionare, trebuie sa selectati manual intreg link-ul din email, inclusiv "/" unde se aplica, si sa il copiati in adresa browser-ului folosit.
Pentru orice alte nelamuriri pe care le ai in privinta navigarii pe TPU, nu ezita sa ni le adresezi printr-un email. De asemenea, te invitam sa citesti Termenii si Conditiile pe care trebuie sa le respecti pentru o buna navigare pe acest site.
Sursa:
http://www. tpu.ro/intrebari-frecvente
Sa spun mai bine sursa ca nu s-a pus bine:
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Sper sa mearga acuma!
Multumesc tuturor! Stiu ca trebuie sa dau fUnda la cineva, darTOTI M-ATI AJUTAT! MULTUMESC DIN INIMA!
1. Emoticoanele le tastezi tu
2. Setarile contului meu - Selecteaza imaginea de profil.
Bine ai venit printre noi!