| monicka a întrebat:

sunt noua pe TPU si am o nelamurire cam mare.am pus acum cateva zile o intrebare, si la notificari mi-a aparut ca mi-a raspuns cineva.cand am dat la raspunsuri primite, mi-au aparut cele 2 persoane care raspunsesera, si am dat clik pe intrebarea mea, care era scrisa acolo, si mi-au aparut alte intrebari si a mae nu era printe ele.intrebarea mea este cum pot sa imi vad raspunsurile primite.ca nu reusesc

Răspuns Câştigător
| VladimirPutin a răspuns:

Dai la întrebările mele, selectezi întrebarea și vezi totate răspunsurile

5 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Bună! Aşa mai păţesc şi eu cîteodată,nu ştiu de ce.Păi mai încearcă odată, sau contactează administraţia site-ului, de la rubrica Contact.

| dănisska a răspuns:

Aceeasi problema am avut-o si eu si singura a disparut cu timpulhappy

| floripufi a răspuns:

Deci draga mea dai pe raspunsuri primite si iti apare acolo numele persoanei care ai primit si intrebarea ta.Nu este greu deloc dar daca dadeai tu frumos pe toate scrisurile cu portocaliu pana acum stiai mai multe lucruri ma rog.Succes.

| monicka explică (pentru floripufi):

Eu am pus intrebarea asta ca sa ma ajutati voi.ca daca nu erati voi puteam si eu sa-mi dau seama pana la urma.dar pentru asta e facut site-ul asta, sa ma ajutati

| YnGeRaShMyCuTz a răspuns:

Dai la notificari selectezi raspunsul si iti apare k ti-a raspuns pers respectiva