| CricketXTM a întrebat:

Cand dau la "Vizualizare profil" si vad ca am 0 intrebari! de ce? eu am cam vreo 5 intrebare. E ceva problema cu site-ul? Ma puteti ajuta? Help me! big grin Funda! rest vot! big grin.Si va raman datoare! Multumesc! happy

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Actualizările de acest gen se fac o dată la 24 de ore. La 6 dimineaţa, dacă e să fiu mai exactă.
Deci mâine se vor afişa noile date pe profilul tău, nu şi azi.
Ai puţină răbdare! Succes!

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt mai multe defectiuni ale TPU, nu numai cea indicata de tine si cred ca toti suntem afectati de una ori mai multe. Cred ca o sa-ti apara maine dimineata, actualizarea generala a TPU se face pe la orele 5-6 dimineata. Numai bine!

| Leammy0804 a răspuns:

nu nu am nici un raspuns
de ce ti-ai pus numele asta?
asta e numele catelusei mele: cassy si ea este mai tare si mai desteapta decat tine tongue tongue tongue tongue tongue tongue

| Somberヅ a răspuns:

Da,este LAG, Asa imi face si mie...si eu am vreo 3 intrebari.Dar imi arata 0... Sper ca ti-am fost de folos. Funda? xD

| RainbowAndra a răspuns:

Buna CassyBibbii
Nu te ingrijora o sa iti apara ele. Asa imi fac si mie dar apar dupa ceva timp, poate le-ai pus recent si de aceea nu apar incawinking, dai click sa vezi intrebarile tale poate apar, dar numarul inca nu s-a stabilizat. Bafta! Pa, pa :*!

| browneyes99 a răspuns:

Buna!

Si mie mi se intampla.E o problema cu site-ul.Dar in cateva zile iti vor aparea toate intrebarilewinking.Si mie mi s-a intamplat asa prima data.winking

| CricketXTM explică:

Ce ma? n-am auzit cainii desteptatori decat oamenii! laughing))...ce stupida esti! laughing)

| lorena_3278 a răspuns:

Sal! Dae u unde ai pus intrebarea? Daca pe "PUNE INTREBEREA TA AICI!" inseamna ca nu ai ales categoria.Intrebarile oricum trebuie sa ti le vezi pe "INTREBARILE MELE"