| daliaaa134 a întrebat:

Bună, TPU!

Când eram mică, aveam părul foarte creț. Ei bine, la vârsta de 3 ani am fost tunsă, și acesta s-a îndreptat. Tatăl meu întotdeauna a avut părul ondulat, iar acum îl are creț.
Credeți că se mai poate încreți acum? De curând am împlinit 14 ani și încă aștept.

Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| Alphahkbg a răspuns:

Ni ba uite aici :
https://www.youtube.com/watch?v=a4bJXiD_ojk
ce facusi ma nene ma eu is baiat si tot ma pricep mai bine;)

| daliaaa134 explică (pentru Alphahkbg):

Eu mă refer să se încrețească din nou, natural. fără să-i fac eu nimic, pentru că sunt cazuri happy

| J0B0MAT a răspuns:

Nu cred. Dar mai bine te mulţumeşti cu el aşa. Părul creț e destul de dificil.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca semeni cu tatăl tău da, daca semeni cu mama ta si ea nu are părul ondulat natural, deoarece tatăl tău asa este el natural creț, atunci nu vei avea nici tu părul cret daca mama ta sau bunica din partea mamei nu a avut niciodata părul cret natural. Dar pina la 18 ani corpul tau este intr o continuă schimbare, asa ca ai de asteptat, bucura te ca in rest esti bine sanatoasa, asta cu părul cret este doar o dorinta a ta, poti avea părul cret punindu l tu pe bigudiuri, ce daca nu este natural cret, si dindu l cu fixativ va arata super, ce culoare esti la păr? Esti vopsită? Sau inca ai culoarea naturală? Mersi si sanatate multă.

| daliaaa134 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ai dreptate. Eu totuși cred că semăn cu tata, deoarece el are părul des și nuanța pe care o am și eu. Mama mea îl are rar și brunet. Nu, nu l-am vopsit, îmi place prea mult nuanța.