| CrazyLittleThink a întrebat:

De ce atunci cand raspund la intrebari sau pun intrebari pe TPU nu-mi apare ca le-am pus? Imi apar a 2 a zi sau urmatoarea saptamana sau deloc! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Regulament TPU:
Am postat o intrebare, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?
Daca intrebarea pe care tocmai ai trimis-o nu a aparut inca, nu-ti face griji, aceasta va figura pe site in cateva momente, adica atunci cand pagina va fi reactualizata. Intrebarile postate de utilizatorii noi vor fi initial vizibile numai autorilor lor si utilizatorilor logati. Acestea vor putea fi accesate de toata lumea dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logati, fara a fi raportate. Daca intrebarea cumuleaza minimum doua raportari, ea va fi respinsa de pe site si va ajunge in atentia administratorului site-ului.
Am postat un raspuns, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?
Ca si in cazul intrebarilor, postarile care apartin utilizatorilor noi vor fi temporar vizibile pe site doar autorilor lor si utilizatorilor care sunt logati. Dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logati fara a fi raportate, respectivele postari vor fi vizibile pentru toata lumea.

6 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Pentru ca inca esti Junior si postarile tale trebuie aprobate.

NOname
| NOname a răspuns:

Cred că exagerezi. Într-adevăr, răspunsurile noastre apar cu o mică întârziere, dar în niciun caz nu este vorba despre zile sau săptămâni. Poate ai vrut să spui "10-20 de minute"?

| Terente20 a răspuns (pentru NOname):

Nu exagereaza ca si eu am pus o intrebarea duminica seara la 11:55 si mi-a aparut abia saptamana urmatoare la 00:05 :-\

NOname
| NOname a răspuns (pentru Terente20):

Cum, dacă ţi-ai făcut cont abia astăzi?

| Terente20 a răspuns (pentru NOname):

Eh, ai omis esenta glumei...dar asa informativ, am mai avut conturi.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Terente20):

: )) Scuze, oboseala.