Semnezi pe chitanta de primire, nu stiu cand il vei primi, cred ca in momentul care adminii hotarasc sa trimita mai multe colete in tara, doar nu o sa vina personal pentru tine, poate fi si o saptamana, si o luna nu stiu ce sa zic, poti trimite un mesaj adminilor prin functia Contact.
http://www.tpu.ro/contact
Buna
nu prea te faci inteleasa, il vrei ori ba?
trebuie sa te mentii pe prima pozitie pana la miezul noptii pentru a castiga tricoul..este adevarat ce se zice despre tricou, trebuie sa ai raspunsuri bune si de calitate, ca in urma validarii sa ramaii tot pe prima pozitie, daca raspunsurile sunt date la voia intamplarii, risti sa -ti sterga din ele.
O zi frumoasa sa ai
Devii campionul zilei daca intr-o zi ai cele mai multe raspunsuri validate de admini ( trebuie sa termini pe loc I ).
Concursul in fiecare zi incepe de la ora 0:00 pana la ora 24:00 si se vor aparea in timpul saptamanii aici:
http://www.tpu.ro/campionul-zilei/zile/
Acum sunt pe locul 1! Si eu nu inteleg, cum primesc tricoul?
Sunt peSunt pe loc 1? Deci ce trebuie sa fac sa ma mentin pana la 12 la noapte la fel?
Exact, acum momentan esti pe locul I si daca vrei sa castigi trebuie sa te mentii pe primul loc pana la ora 24.
Succes!
Raspunde pana la miezul noptii sa termini pe prima pozitie, in momentul care tu ai terminat tot prima, vei primi un e-mail de la admini pentru aflarea datelor tale de contactare, cadoul il vei primi prin curierat rapid, nu platesti nimic decat semnezi pentru primire.
Dupa ce raspunsurile tale vor fi validate de admini si devii campionul zilei, adminii te vor anunta in email pe adresa pe care ti-ai facut acest cont.
Dupa ce vei trimite lor un raspuns cu datele tale, in cateva zile (saptamani) vei primi prin curier.
Multumesc anticipat! Dar eu iti dau fundita, dar te rog daca te mai intreb sa-mi raspunzi!
Bună.
Tricoul îl iei dacă la finalul zilei (ora 24.00) ai fost pe locul 1.
Pa, pa.
Sunt loc 4 in clasament : SCazui,, int imp ce fusai iesita!
Nu te descuraja, fii perseverenta si raspunde cu mai mult spor
Pentru a castiga tricoul trebuie sa ai cele mai multe raspunsuri validate intr-o zi.