| SaNK a întrebat:

Buna TPU.RO! Cum se poate posta ca anonim? Am vazut ca la unele intrebari scrie Anonim intreaba....Cum se face acest lucru?

Răspuns Câştigător
| DarkLion a răspuns:

Salut!
Nu se poate posta ca anonim.Mai intai scrii intrebarea, iar dupa ce ai primit cel putin 1 raspuns o stergi iar intrebarea devine anonima.
O zi placuta!

8 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU se poate posta "anonim"!

Cel mult, pui o întrebare şi mai târziu ( după ce ai primit minim 1 răspuns ) o ştergi...

"30. Pot sa fac o postare anonima?
Nu se pot posta intrebari sau raspunsuri anonime." - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#30

"06. Cum sterg o intrebare sau un raspuns?
Poti face acest lucru din contul tau de utilizator, din sectiunea "Intrebarile mele" sau "Raspunsurile mele". In fiecare zi poti sterge maxim 10 postari. Aceste limitari reprezinta masuri de securitate impotriva stergerilor accidentale sau accesului altor persoane in cont. Vei primi un e-mail pentru confirmarea stergerii, iar tot ce va trebui sa mai faci este dai click pe al doilea link transmis. Daca stergi o intrebare care a primit raspunsuri, aceasta va aparea pe site ca fiind postata de un Anonim si nu va mai fi alocata contului tau." - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#06

Toate cele bune!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Nu poti posta o anonima, postezi intrebarea, astepti sa primesti 2-3 raspunsuri, apoi stergi intrebarea si ea devine anonima.
O zi bunahappy

| Fatamuntilor a răspuns:

NU poti posta o intrebare ca anonim!
Pui intrebarea, astepti sa primesti cel putin un raspuns, apoi o stegi. Mergi pe,, intrebarile mele'' dai clic pe sterge intrebare, astetpti email de confirmare.si gata!
Intrebarea nu va mai apartine contului tau, si va fi greu de urmarit in cazul in care vei primi raspunsuri!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru bursuc001):

Mai,nu ii inteleg pe ei care posteza,, anonim'' Nu suntem toti sub anonimat? Ca doar nu iti cer datele de pe CI!rolling on the floor

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Bună, Angycut :)

Mda, NU ai ce să te aştepţi de la COPILAŞI de 10-18 anişori :(
Probabil li se pare mai INTERESANT dacă scrie "Anonim" la numele celui care a postat o întrebare :))

O fi vreo nouă "modă" =))

Dacă intri la linkul următor te mai MINUNEZI de ce le "poate mintea" :D
http://www.tpu.ro/......e-si-este/
Cum naiba să iei un medicament timp de 1 an de zile doar pe motivul că atunci ( în urmă cu 12 luni ) ţi-a fost prescris de medic?
Ca să nu mai spun că NU se duc la MEDIC pentru consult & analize şi se "auto-tratează" AIUREA ( "după ureche" ), apoi vin şi întreabă pe nişte COPILAŞI ce tratament ar mai putea lua :(

Iar dacă-i EXPLIC unde a GREŞIT, se mai şi "nervozează" pe mine :))
Ce să-ţi spun : acesta-i nivelul de "inteligenţă" al unora :(

O zi faină să ai!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru bursuc001):

Sper sa fii trecut,, nervusorii' copilasului, si tu sa nu fi fost afectatlaughing
Adevarul ca greu te decizi sa ajungi la doctor, iar cand ajungi stai mult si bine.Eu de exemplu am fost programata la 6 jumatate, am intrat pe la 8, aproape de sfarsitul programului de lucru, si mai era doi pacienti dupa mine.Dar am cazuri in uni se,, lauda '' ca au stat si cate 3 ore astepand...in acest contest banuesc ca de preferat sa ceri un sfat online, de parca ar tine loc de consultatie...
Zi buna si tie!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Stai liniştită că SUPRAVIEŢUIESC eu =))
Le dau "Ignore" şi m-am scăpat de postările celor care se cred prea "deştepţi" :))

Într-adevăr, din PĂCATE, programul unui medic este mult prea încărcat - de acolo şi timpul mare de aşteptare :(
Asta şi din cauză că unii şi-ai înscris un nr MAXIM de pacienţi ( 2200 de pacienţi ) - dar, evident, programul de lucru NU îţi permite să consulţi atâţia pacienţi ( NU ai timp fizic efectiv )!
Atunci scade calitatea actului medical, se fac consultaţii superficiale sau se prescrie un tratament AIUREA :(

Ca să nu mai zic de nr minim de 800 de pacienţi ( în mediul urban ) - impus de CNAS, total aiurea - care generează VÂNZAREA listelor cu pacienţi :))
http://www.zf.ro/......l-14128676

N-ai ce face : asta-i "Românica" noastră :(

În altă ordine de idei, dacă tot ceri un sfat online, atunci o faci pe un site specializat - unde îţi răspunde un MEDIC!
Nu întrebi astfel de chestii pe nişte COPILAŞI de 10-18 anişori!

Poate ai observat că nici eu NU recomand ( online ) un tratament ( efectiv ) decât în cazul unei simple viroze respiratorii :D
NU poţi prescrie ( online ) un anumit tratament doar în urma unei "IMPRESII" a userului cum că ar avea cutare afecţiune!
Este NECESAR un control "fizic" - prezenţa EFECTIVĂ în faţa unui medic - precum şi o serie de analize/investigaţii pentru a se confirma diagnosticul prezumtiv & pentru a prescrie tratamentul adecvat!

Din PĂCATE, asta nu vor ei să înţeleagă!

Mai şi "încearcă" tot feşul de aşa-zise "tratamente" recomandate/auzite la "colţ de stradă" ( pe net, la radio/tv, ori că aşa i-a zis nu-ştiu' cine )...
Apoi se miră de ce se aleg cu o afecţiune RECIDIVANTĂ/cronică :(

Oricum, cine vrea să mă asculte, o FACE :)
Cine nu, n-are decât!

Mda, cred că te-am "plictisit" destul =))

Multă sănătate!

| YesorNo a răspuns:

Nu poti, pentru ca atunci cand vezi o intrebare (si nu esti logat) si vrei sa raspunzi trebuie sa te loghezi.