| BluishAngel a întrebat:

Buna TPU.Sunt singura de aici careia i se pare ca site-ul asta functioneaza extrem de penibil uneori? Am o problema si as vrea sa primesc un raspuns care sa imi explice ce s-a intamplat.
TPU are un regulament strict intocmit cu care sunt de acord si mi se pare cat se poate de normal.Printre aceste reguli se gaseste si cea destinata elevilor si anume ca nu au voie sa posteze intrebari prin care cer altora sa le indeplineasca obligatiile de student.Tot la aceasta restrictie se mentioneaza ca daca observam un caz din acesta, sa raportam intrebarea pentru a-i depista pe utilizatorii de genul.
Ei bine asta am facut si eu acum ceva timp.Era o intrebare care cerea rezolvarea unui exercitiu de matematica iar eu i-am reamintit utilizatorului ca nu are voie sa puna astfel de intrebari, avertizandu-l doar.In schimb,am primit un raspuns cu multe injurii,iar raspunsul meu a fost raportat si,miraculos,sters de catre admini.
Adica in loc sa ii stearga nenorocitului raspunsul inadecvat, mi l-a sters mie care am respectat regulametul.Decat ca adminii sa stearga orice raspuns raportat, mai bine ar sta sa analizeze situatia.Am trimis un mesaj spunand toate aceste lucruri dar raspunsul tot sters a ramas.
Site-ul asta se cam duce de rapa si devine cat se poate de penibil.As dori o explicatie la cele intamplate. Funda happy

Răspuns Câştigător
| Karinakari99 a răspuns:

Dacă nu a fost ştearsă dă-ne linkul să o raportăm!
Spui că ai trimis mesaj? Mai trimite, mai insistă sunt administratori şi trebuie să se ocupe cu problemele de genul ăsta!
http://www.tpu.ro/contact
Ştii,puteai doar să raportezi întrebarea şi să nu-l mai avertizezi, unii useri chiar vor să-şi atingă scopul, să-şi rezolve temele pe site.Cu toate că ei ştiu că e interzis îşi încearcă şi ei norocul. Dacă vrei, lasă şi link cu profilul utilizatorului şi cum spuneam, mai insistă cu mesaje la CONTACT.
Greşeala administratorilor este explicaţia celor întâmplate.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce explicatie vrei. probabil primesc sute de raporturi pe zi, e cam greu sa le analizezi pe toate, si nu site ul e de vina pentru ce se intampla ci toti iditotii care pun intrebari tampite precum "E ok daca penisul meu are 13 cm?"

Apache
| Apache a răspuns:

Nu stiu cum merge exact raportarea pe TPU ..pentru ca nimeni nu a venit cu un comunicat oficial.
Dar din cate am vazut raspunsurile dispar de pe site mai repede decat intrebarile.
Iar intrebarile necesita sa fie raportate de mai multe ori.
Pana si cand raporteaza expertii intrebarile nu dispar imediat....asa ca da, sistem de rahat.
Oricum, cel mai bine raportezi manual la www.tpu.ro/contact.
Aici se fac raportarile.din pacate.

| BluishAngel explică (pentru Karinakari99):

Multumesc de raspuns.Le-am scris un mesaj adminilor din nou la adresa pe care mi-ai lasat-o. Sper ca vor rezolva situatia.Multumesc inca o data pentru ajutor happy

| BluishAngel explică (pentru Apache):

Ok, am raportat din nou problema la Contact.Multumesc pentru raspuns.Nu pot sa iti dau si tie o funda, dar ti-am dat un vot in semn de multumire happy

| Generalul a răspuns:

La cat de mult a crescut site-ul e destul de greu si pentru admini sa verifice totul. Ai procedat corect si daca majoritatea userilor ar fi ca tine si ar raporta intrebarile de genul asta am avea un site mult mai "curat" si folositor...