anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce pot sa fac sa dispara oracolul de la profil, ma enerveaza la culme..ma poate lumina cineva?
Va multumesc si o zi frumoasa sa avetihappy

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Intri la "Oracolul TPU!" (în stânga), dai clic lângă avatarul tău pe "Opțiuni oracol", setezi "Doar pentru mine" și salvezi.
În scurt timp după această operațiune oracolul va dispărea de pe profilul tău.
Succes.

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns (pentru NOname):

Iti multumesc fff multhappy
O zi frumoasa sa aihappy

NOname
| NOname a răspuns (pentru caramela):

N-ai pentru ce.
O zi frumoasă și ție.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuza-ma ca-ti fac putin off-topic, insa daca tot a adus cineva vorba de oracol, nu pot sa nu fac o observatie in legatura cu intrebarea de astazi...chiar asa? Ce intrebare mai e si aia, cu 3 variante de raspuns din care n-ai ce alege, mai ales ca cei mai multi dintre acesti tineri nu primesc nici una nici alta? Intrebarile astea sunt prea puerile! Este prea evident ca toate sunt adresate doar adolescentilor de pe site. Eu inteleg ca ei formeaza majoritatea, nu ma astept nici la intrebari filozofice, dar nici chiar asa!
De cele mai multe ori am completat in sila. De ce am facut-o totusi? Pentru ca oricum nu mai am ce face pe TPU de prea mult timp. Asa ca folosesc si eu jucariile astea de pe site. Intru mereu din instinct pe aici. Asta e. Si eu am eliminat urgent de la setari optiunea de a avea "maro" prin jurul meu.

caramela
| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa e si iti dau dreptate, nici eu nu raspund daca nu am ce alege. poate fac ceva admini si ori imbunatateste acest oracol, ori il elimina.
O zi minunata sa aihappy

| scrisoarededragoste a răspuns (pentru caramela):

E urât rău oracolul acela. Chiar eram entuziasmată de idee până am descoperit că răspunsurile trebuie să le alegi şi nu să le scrii tu. A cui a fost ideea? Am rămas profund dezamăgită.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru scrisoarededragoste):

Pai trebuie sa le alegi, in ideea de a se calcula o compatibilitate intre tine si alti useri. Manual nu s-ar fi putut asta. Desi, doar asa si-ar fi avut rostul, fara a implica nu stiu ce calcule.

| scrisoarededragoste a răspuns (pentru anonim_4396):

Da aşa este. Nu am eu nicio putere de a schimba ceva, dar poate mai este cineva de acord şi cu mine. Sunt optimistă şi nu renunţ până nu obţin ceea ce-mi doresc.

caramela
| caramela a răspuns (pentru scrisoarededragoste):

Buna! cred ca admini ar trebui sa adauge o noua optiune in momentul in care nu iti plac variantele de raspuns, sa accesezi alta optiune care sa ne fie noua favorabila, de exemplu..era o intrebare ce serial urmariti ce era sa aleg daca erau trecute 3 seriale de care eu nici nu am habar...am refuzat sa raspund la acea intrebare..deci se putea adauga optiune Alt serial, ceva de genu..cat despre a cui a fost ideia, cred ca a adminilor.
O seara bunahappy

| scrisoarededragoste a răspuns (pentru caramela):

Sunt perfect de acord cu tine.

O seară minunată şi ţie dragă Carmela. happy

| bianca12maria a răspuns:

Nici mie nu-mi palce adica am abia 11 ani nu pot sa raspund la intrebari.