NU toti.
Acordati prea mare importanta utilizatorilor a caror raspunsuri nu va plac.
trecem peste, cautam raspunsul care ne plac.Sau cel mai bine intrebam pe cei ne vor cu adevarat binele.
Eu nu am nimic cu Jassmina, nu inteleg ce au astia, de multe ori da raspunsuri bune si serioase.
Dar na, sunt si oameni dilii, ce sa le faci.
Au noroc ca aici e legea mai blanda, ca pe softpedia toti care erau contra si o mai si spuneau sau reclamau, luau suspend.
Moderatorii decid cine e ok si cine nu, nu alti useri, iar suspendu se lua pe regula "nu ai voie sa contesti moderarea".
Culmea, am primit privat de la un user soriciculapte cica sa semnez o petitie de suspendare a Jassminei, a fost suspendat acel user si pe buna dreptate, ca am raportat eu.
I-am zis sa spuna de ce a facut petitia aia, n-a zis.
Adica decid ei in locul moderatorilor, f tare.
Ce face Jassmina nu incalca nici o regula a forumului, asa ca sa stea flex ceilalti.
Toti o văd "arogantă", in sensul că e o persoană care nu mângâie și nu gâdilă orgoliul nimănui, cu scopul obținerii unei funde. Fiind un om matur, ea mustră, când e cazul, dar spune in față ce are de zis, indiferent de calitatea răspunsului. Cred că unii se simt mai deranjați de atitudinea ei directă, promptă, decât de răspunsurile ei.
Se vede ca e matura! Si exact asta face nu umbla dupa funde.
Si daca mustra, e corect asa, are dreptul sa mustre un copil de 16 ani care de multe ori face ceva negandit care-i poate face rau.
Are dreptu sa mustre pe oricine si pe unu mai in varsta ca ea pana la urma, ca de multe ori are dreptate.
Ca n-am fost de acord uneori cu raspunsurile ei, e normal, dar i-am zis-o in fata si am argumentat cum am crezut eu, dar nu m-am suparat, aia era parerea mea, ne-o spunem toti.
Astia is invidiosi, ii deranjeaza ca ia funde poate, ca e peste ei. Si in loc sa invete de la ea, are pica pe ea si vor sa fie eliminata.
Ptr ca, un prost ca sa se simta destept, trebuie sa-l coboare pe celalalt sub el, sau sa nu mai fie cineva peste el.
Urat din partea lor. Conducerea aici e mai buna, eu faceam curatenie cu toti astia care o vroiau eliminata.
Daca-l aduc pe Lex de pe softpedia, in 3 zile face curatenie.
7Delia7 întreabă: