Depinde, ca daca suspenda nelimitat, ai dreptul sa iti faci alt user ca se considera ca nu ai altul, daca suspenda temporar nu ai, se considera ca ai si nu ai voie altul.
Deci a suspendat definitiv (bana se numeste), nu e un avantaj.
Bine, ca isi face oricum altele, dar zic ca idee. Ca daca stie cine esti si ai user, te suspenda iar chiar daca nu faci tampenii.
Daca nu mai ai si nu mai faci prostii, nu te mai suspenda chiar daca stie cine esti.
Deci sa suspenzi nelimitat nu prea e de preferat. Ii dau 1 o luna, daca face prostii, ii mai dai una-doua. Eu asa as face.
Multi admini sar sa stearga sau sa suspende de tot userul.
Si asa face altul, recidiveaza si tot asa, depinde de situatie.
Cam asa se intampla.
in timpul ala, cel putin teoretic, ar trebui sa fie supravegheati.
DAR suspendarea nelimitata ar trebui sa fie pe bune, fara psibilitatea de a crea cont nou.
Utilizatorul Violleta2022 a fost suspendat pe câteva luni! Mi se pare ciudat, vreau sa spun ca ei nu i se intampla niciodată nimic chiar dacă își dădea aere de superioritate
Acum ca au suspendat-o pe Violteta, precis situl o sa mearga din ce in ce mai bine.Ca din cauza ei s-a stricat totul, corect? Sunt chiar curioasa cum va merge de luni incoace... pana cel putin o luna.Nu va fi in topurile sapatmanale? Nu va da acele raspunsuri specifice utilizatorilor tineri? Nu crezi va fi alta,, Violetta'''?
Eu nu am treaba cu ea, nu ma iau de întrebările și răspunsurile pe care le da! I-am dat ignor deoarece ma tot făcea minora ori ma acuza ca sunt Rosalia! Dar sunt socata ca ea ajuns utilizator avertizat! Ea parca avea o asa numita,, imunitate " și pana și întrebările in care ea era criticata erau șterse de admin! Nu știu cum s-a întâmplat! Plus ca la ea la utilizatori avertizați nu scrie motivul suspendarii
Intrebarile in care era criticata, probabil se considera atac la persoana.Nici mie nu imi plac postarile cu si despre useri. Ultima postare despre ea a stat mai multe zile pe site cu toate ca a fost raportata
Si la mine e dilema, motivul suspendarii.Dom'le o fi gresit... ooare de ce
Eu nu cred esti Rosalia.Ea isi sterge contul mereu zice ca pentru,, ultima oara '', dar revenea in cateva luni.In plus ea avea oo mod specific de a posta.
Nu știu dacă se mai întoarce! Părea adolescenta după modul in care punea întrebările! Ideea e ca mulți îmi spun ca sunt Rosalia și nu îmi place asta! Ai raportat-o tu cumva pe Violleta
Cineva a lucrat-o pe la spate. Bănuiesc si cine. Dar mă abtin sa spun, deocamdată.
Eu nu am raportat-o, nici nu aveam cum pentru ca i-am dat ignor
E ca si in cazul Georgescu, nu a lucrato nimeni pe la spate, suingura scria prostii
Ce dilema?
Nu e nicio dilema, de a lungul timpului i-am raportat peste 1000 de raspunsuri care erau fie dezinformau, fie atacau persoane la modul direct, fie radea de problemele reale ale unor copii. E drept, in ultimul timp m-am plictisit de TPU si de raportat, dar pare ca in final cineva a facut putina ordine.
Ma și gândeam ca nu mai aud de Georgescu pe site-ul asta! Cred ca vom trece de faza Georgescu când va apărea vreun mini Trump sau Musk in politica românească
Cine baneaza useri si cine a considerat in final ca respectivul user scrie numai prostii.
Daca vrei sa fii avocatul ei scrie pe contact si o sa primesti raspusuri banuiesc.
Da lasa ca ii prinde bine, mai scade din aroganta in final. Si poate nu se mai da mare ca se cunoaste cu adminii. Hahaha
Nu vom mai auzi de el, cred ca pleaca din țară, se va întoarce in Austria