Nu pot să numesc un moment frumos, deoarece văd că ajung mereu să le tratez pe toate cu nostalgie și regret.
Cand am fost numita,, grea de cap ' si dusa cu pluta '' pe privat! A fost cu adevarat inaltator.
Merita sa-i faceti si-un printscreen->paste in paint->save->scos la imprimanta->inramat->si pus pe perete la loc de onoare.
Glumesc, desigur, asa se procedeaza doar in cazul mesajelor in care esti lingusit/a pana peste cap, in cazul celor rautacioase se da doar delete si gata, eventual ridici si degetul,, dispretului" in fata monitorului in semn de "apreciere" inainte de-ai da cu flit la comm/reply si asta e.
Pffaa...sigur. Tocmai asta. Imi amintesc si eu cand te-am cunoscut mi-ai spus
" nu pe tine...pe ea gay-ule".
Parcă era ieri.
Ce vremuri, ce vremuri...
Aaa,,,nu stai..asta a fost pe vremea lui Tudorel, cand ai intrat ca Sleepy am crezut ca esti fata. Mi-ai spus Zeynulet...Si am crezut ca esti fata.
Îl plăceam pe Zeyn. Din momentul în care am auzit că ești fată...
Gay ce esti. Zeyn va ramane in memoria tuturor. Parca si mie imi e dor de el...
Și el era gay, ca mine.
Doar el mă înțelege.
Poate era cam pervers, dar nu gay. NU GAY.
"îmi e dor de Zeyn"-Alooo, vorbești despre tine!
Nu nu nu nnu...atunci eram baiatul perfect. Prea perfect. Spuneam tot ce voia o fata sa auda. Hehe, ce vremuri... tu le-ai prins?
Dap. Când erai Zeyn spuneai lucruri cum ar fi "draguțu' de mine"
Deci... am spus eu
"Daisuki criminal,
Ma deschid la fermoar
Toate pe mine sarrr"
Doaamne.
De pe TPU..........hmmm,cand am descoperit T\A, cel mai tare loc cu cei mai tari oameni
Din viata reala.......cand mi.am dat seama ca nimeni nu merita
Viata reala e frumoasa daca stii cum s.o traiesti, dar daca nu stii, se transforma in ceva greu de suportat
Eh, are si viata momentele ei frumoase.
Gresesti pritene!
Viata reala e cu mult mai frumoasa decat cea virtuala.In viata virtuala, este doar pierdere de timp.
De pe TPU... Am avut mai multe
Din viață, cred ca a fost prima mea tabără. Amintiri de neuitat.
Pe TPU a fost cand am descoperit forta T/A, care e condusa de cea mai activa, adica tine, deci cand te-am cunoscut pe tine am cunoscut forta T/A. O chestie care n-o sa recred prea curand, un hobby bun.
In realitate e cand am, sa ma gandesc, am invatat sa scriu.
Ma simt ca SuperGirl.
Eu vreau sa scriu cu stanga. trebuie sa-mi iau caiet de clasa 1 si stilou.
Din viata reala imi vin multe in minte dar niciunul nu a fost cel mai frumos.Viata reala e interesanta daca stii cum sa o traiesti si daca ai posibilitatea sa o traiesti cum vrei tu.
Momentul cel mai frumos de pe TPU:
http://www.tpu.ro/......ut-ocazia/
Tare :))
Imi amintesc... atunci cand am vazut.m-am gandit. "Doamne citesc bine"? sincer am ramas socata..nu ma asteptam sa zica cineva asta. M-am gandit "bietul baiat" eu nici nu prea vorbisem cu tine..pana atunci
Eu iti urmarisem raspunsurile.
Spionule.
imi amintesc...am inceput sa te tin minte, dupa ce ai intrebat daca te primim aici..parca printr-un comentariu si eu ti-am spus ca vreau ciocolata. Cred ca-ti amintesti. Inainte de asta, am mai vorbit?
Da dar a fost penibil.Tocmai compusesem o ''poezie''. Frate, trebuie sa sterg raspunsul ala...
Nuu...nu sterge. pune-mi link sa vad. Te rooog.
Cele mai frumoase momente ale mele de pe TPU erau atunci când îmi răspundea Ashadow la întrebări.
Opaaaaa...stiam eu ca strumful e. hehe!
Ce?
Cum ce... Tu esti -caine prost
si Ashadow e -strumful.
Va potriviti
Scâââârbooooooos!
Pai? Nu ai vazut ce scumpi sunt strumfii? Iti vine sa-i strangi de gat.
Si cainii prosti....aoleu..ba da cum v-ati gasti voi?
Cand m-a amenintat unu' cu moartea in privat. O fost asa fain, mi-am luat falcile in palme, ca sa nu-mi ating urechile cu coltul gurii.Cu greu gasesti oameni dispusi sa te care dupa ei si sa te asigure, ca i-ai bantuit cu raspunsurile, pana au cedat psihic.Nu stiu de ce, dar se cere reclama la bere pentru faza asta.
"Care a fost cel mai frumos moment al tau de pe TPU?"
Cum adica frumos? E doar un site.E doar mediul virtual , nu-nteleg care ar fi acele momente "frumoase" ori "urate".
Imi pare rau de viata ta...
Cel mai frumos moment de pe TPU a fost cand eram prima in clasament pentru tricou
AllForOne întreabă: