Pffaa...sigur. Tocmai asta. Imi amintesc si eu cand te-am cunoscut mi-ai spus
" nu pe tine...pe ea gay-ule".
Din viata reala imi vin multe in minte dar niciunul nu a fost cel mai frumos.Viata reala e interesanta daca stii cum sa o traiesti si daca ai posibilitatea sa o traiesti cum vrei tu.
Momentul cel mai frumos de pe TPU:
http://www.tpu.ro/......ut-ocazia/
Tare :))
Imi amintesc... atunci cand am vazut.m-am gandit. "Doamne citesc bine"? sincer am ramas socata..nu ma asteptam sa zica cineva asta. M-am gandit "bietul baiat" eu nici nu prea vorbisem cu tine..pana atunci
Aaa,,,nu stai..asta a fost pe vremea lui Tudorel, cand ai intrat ca Sleepy am crezut ca esti fata. Mi-ai spus Zeynulet...Si am crezut ca esti fata.
Spionule.
imi amintesc...am inceput sa te tin minte, dupa ce ai intrebat daca te primim aici..parca printr-un comentariu si eu ti-am spus ca vreau ciocolata. Cred ca-ti amintesti. Inainte de asta, am mai vorbit?
Da dar a fost penibil.Tocmai compusesem o ''poezie''. Frate, trebuie sa sterg raspunsul ala...
Gresesti pritene!
Viata reala e cu mult mai frumoasa decat cea virtuala.In viata virtuala, este doar pierdere de timp.
Pe TPU a fost cand am descoperit forta T/A, care e condusa de cea mai activa, adica tine, deci cand te-am cunoscut pe tine am cunoscut forta T/A. O chestie care n-o sa recred prea curand, un hobby bun.
In realitate e cand am, sa ma gandesc, am invatat sa scriu.
Ma simt ca SuperGirl.
Eu vreau sa scriu cu stanga. trebuie sa-mi iau caiet de clasa 1 si stilou.
De pe TPU..........hmmm,cand am descoperit T\A, cel mai tare loc cu cei mai tari oameni
Din viata reala.......cand mi.am dat seama ca nimeni nu merita
Viata reala e frumoasa daca stii cum s.o traiesti, dar daca nu stii, se transforma in ceva greu de suportat
Cum ce... Tu esti -caine prost
si Ashadow e -strumful.
Va potriviti
Pai? Nu ai vazut ce scumpi sunt strumfii? Iti vine sa-i strangi de gat.
Si cainii prosti....aoleu..ba da cum v-ati gasti voi?
Nu pot să numesc un moment frumos, deoarece văd că ajung mereu să le tratez pe toate cu nostalgie și regret.
De pe TPU... Am avut mai multe
Din viață, cred ca a fost prima mea tabără. Amintiri de neuitat.
Îl plăceam pe Zeyn. Din momentul în care am auzit că ești fată...
Gay ce esti. Zeyn va ramane in memoria tuturor. Parca si mie imi e dor de el...
Nu nu nu nnu...atunci eram baiatul perfect. Prea perfect. Spuneam tot ce voia o fata sa auda. Hehe, ce vremuri... tu le-ai prins?
AllForOne întreabă: