anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cel mai frumos moment al tau de pe TPU?
Sau din viata?
Viata reala nu e prea interesanta. Voi ce ziceti...

40 răspunsuri:
| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru anonim_4396):

Dap. big grin Când erai Zeyn spuneai lucruri cum ar fi "draguțu' de mine" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Deci... am spus eu
"Daisuki criminal,
Ma deschid la fermoar
Toate pe mine sarrr"
laughing Doaamne.

| SorinaSuciu a răspuns:

Cel mai frumos moment de pe TPU a fost cand eram prima in clasament pentru tricou

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand m-a amenintat unu' cu moartea in privat.batting eyelashes O fost asa fain, mi-am luat falcile in palme, ca sa nu-mi ating urechile cu coltul gurii.Cu greu gasesti oameni dispusi sa te care dupa ei si sa te asigure, ca i-ai bantuit cu raspunsurile, pana au cedat psihic.Nu stiu de ce, dar se cere reclama la bere pentru faza asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Care a fost cel mai frumos moment al tau de pe TPU?"
laughing
Cum adica frumos? E doar un site.E doar mediul virtual thinking, nu-nteleg care ar fi acele momente "frumoase" ori "urate".

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Imi pare rau de viata ta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, mie imi pare rau de tine.
Invata sa ai o viata, una Reala.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cand am fost numita,, grea de cap ' si dusa cu pluta '' pe privat! A fost cu adevarat inaltator.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

laughing Merita sa-i faceti si-un printscreen->paste in paint->save->scos la imprimanta->inramat->si pus pe perete la loc de onoare.
Glumesc, desigur, asa se procedeaza doar in cazul mesajelor in care esti lingusit/a pana peste cap, in cazul celor rautacioase se da doar delete si gata, eventual ridici si degetul,, dispretului" in fata monitorului in semn de "apreciere" inainte de-ai da cu flit la comm/reply si asta ewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Neeeah...