Ca să devii membru "Senior" trebuie să ai peste 100 de răspunsuri şi cel puţin 10 zile de la data înregistrării. Pentru mai multe detalii intră aici: http://www.TPU.ro/blog/?p=2183.
Succes.
Sa ai peste 100 de puncte si sa ai cam 10 zile dupa ce tia-i facut contul si cam 10-15 funda la unii li se schimba mai traziu fundita
Deci am peste 3 luni vechime. 7632 puncte. 17 fundite. Ce vreti mai mult?
PS: azi am primit 2 fundite si inca nu am primit punctele.
NU AI NEVOIE DE FUNDITE.
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Daca imi premiteti sa intervin. Nu vad nici o majuscula... doar prima litera, logic.
Si daca tot esti din "echipa TPU" nu m-ar supara un raspuns la aceasta intrebare.
Repet: am peste 3 luni vechime. 7632 puncte. 17 fundite. Ce vreti mai mult?
Depinde la altii s-au schimbat cand aveau 20 l; a alti cand aveau 10 iar punctele adunate azi de obicei se puncteaza dupa miezul noptii
Repet: am peste 3 luni vechime. 17 funde. 7000 si ceva puncte/ Ce vreti mai mult?
Repet: am peste 3 luni vechime. 17 funde. 7000 si ceva puncte/ Ce vreti mai mult?
Depinde la altii s-au schimbat cand aveau 20 l; a alti cand aveau 10 iar punctele adunate azi de obicei se puncteaza dupa miezul nopti
Nu,e vorba de robotzel,daca scrii o chestie de genul: IMI PLACE TPU o sa iti apara un mesaj in care scrie chestia care am scris-o mai sus .
dar ca sa-l eviti, trebuie ori sa-ti modifici si sa scrii cu litere mici ori sa copii si sa postezi aia in mesaj, nu sunt din echipa TPU .
Pentru a trece la statutul de Membru senior ai nevoie de minim 100 raspunsuri si minim 10 zile de la data inregistrarii si inca odata spun, NU AI NEVOIE DE FUNDITE.
Pai uite, scrie si tu:
IMI PALCE TPU FOARTE MULT si o sa vezi ce-ti scrie.
Bafta!
Prea multe majuscule
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Multumesc, dar poate nu am inteles bine, se trag la sorti memerii seniori?
Ok, gata, multumesc, deci nu e vorba de raspunsuri, nici fundite, ci vechime si raspunsuri, multumesc mult.
Da, Bogdan, este vorba de numărul de răspunsuri și vechime.
Tu, de exemplu, ai momentan în jur de 72 de răspunsuri. Deci mai ai nevoie de vreo 20 și o să devii automat membru Senior.
Baftă, Bogdan!