MaicaPrecista, TantiZâna, CosticăȘoferu, NeluluOaie, NeluluMărăruși, MirceaaluGălearcă, MirceaaluPetrică, CosticăaluGazoancă, TantiOnica, MaicaMia, MaicaAurica, TaicaTică, TantiMaria, TușaMaria, Titidevale, MiticăaluGurău, TantiNiculina...hmm nu-mi mai vin câțiva în minte și-mi cer scuze față de cei pe care nu i-am menționat, dar oricum sunt niște țărani fictivi! Și niște nume excelente de trolli pentru cine e interesat!
Mda... aaah, am greșit întrebarea! Scuze!
Nu am un utilizator preferat, îmi plac răspunsurile mai multor useri de pe site. Printre aceştia se numără: Brigaela,NOname, Greece12, Mariana,
IMPERIA,NeluL,Flav, ardnaxur1961,
kongeriket,Спинесхиверс,nony,
Marina,mihaela31, Smith(momentan CristinaCorporatrista),Jelli,
Alicecullen, mhn24, 7h30, Ray,Apache,
ScurtCircuit,Kronstadt,Androgyn Beauty,FuckOnCocaine,Leocerba,Lora, Nyx,larix, hombre,Hep Hap, syme,Alphawolf,chelstone, UniverseQuasar,Via,adrian,hombre, monyk, greenmile00, aqualuna, tyana,Klepto,PhaseMorphXR, etc., etc.
@ ScurtCircuit, asta-i cel mai tare raspuns, ever! Am sa bag intrebarea la favorite! Deci, m-am prapadit de ras...BRAVO!
Nu am un utilizator preferat...defapt nu m-am gandit niciodata la asta
pe calea asta tin sa ii felicit pe cei care ajuta din inima si nu pentru reputatia pe acest site!
Mie îmi plac mulţi utilizatori şi răspunsurile lor: oz, Tweety, Ben., ÉrotiqueConseils, Flav, Brigaela, lia, Carmen, Vizitiul, Luori, Marina, Dmonik, Dani04, llucixxl, Kronstadt, hombre, AdiSR, Infraverde, oasis, Sataninside, AkexD, Iulia, Jelli şi Vlacebo.
Utilizatorul meu preferat e 7h30
În rest îmi plac mai mulți: Cereste, ScurtCircuit, ErotiqueConseils, floare0albastra, giuly, Digital112, NOname, neluL, LithiumAngel, Promisiunea, Gabi87, o mare parte din rockerii site-ului, Legiuitoarea și îmi pare rău dacă nu am precizat pe cineva, să se simtă în acest "etc."
@ScurtCircuit, cât am râs nu am mai râs de mult așa nu știu de ce dar ai fost haios rău
AmFostOdataEuOBaba întreabă:
Ionut299273 întreabă: