Chiar aveam de gând să întreb și asta, evident că nu pentru tine, ci doar din curiozitate, să văd cum merge faimosul ăsta TPU :/
Dar bine că ai zis, că nu o să mai întreb. Întreabă-i singură, văd că pentru cineva cu un picior către expulzare de pe TPU, încă mai te lasă ăștia să mișuni pe aici. Așa că mișună și întreabă-i tu.
Cât de vină, off, iar o luăm de la capăt? Tu te-ai luat de mine, girl, acum suporți consecințele, ai zis că eu nu-mi asum, dar se vede cine este asumata acum, și ia uite cum teoriile nu mint. Când mi-ai spus tot ce mi-ai spus, evident că vorbeai despre tine, nu despre mine oamenii tind să proiecteze pe alții ceea ce lor nu le place la ei. Așa că stoping, stoping.
Nu se mai acorda aceasta distinctie de ceva ani!
pe vremuri trebuia sa ai cele mai multe multe raspunsuri intr-o zi!
Măi inutile, inutile nu cred că sunt, toată lumea e liberă de a-și spune punctul de vedere, evident dar fără a jigni și mereu e bine să mai vedem sau auzim sau chiar citim un unghi/punct de vedere diferit dar părerea mea, că răspunsurile ar trebui să fie date din suflet, mișcătoare și clar motivatoare, ajutătoare pentru cel care chiar are nevoie de un sfat, mai ales acolo unde întrebările sunt personale și nu de dragul de a le da. Ba chiar cu un iz de personal o văd eu un răspuns și mai bun și nu o simplă teorie.
Tricouri si cani!
dar asta s -a intamplat acum multi ani, de parca ar fi in secolul trecut!
S-a renuntat la asta si s-a trecut la acordarea de monezi acordate de editori.Dar trebuuie sa dai raspunsuri care sunt remarcate si premiate de editoriLa un anumit numar de monezi iti poti alege un premiu din magazin.
Www! Aflu și mai multe săpând pe TPU ) deci există și voturi ale unor editori ) hmm, fascinant )) credeam că doar noi cei de pe TPU ne dăm voturi între noi ) dar până la urmă se pare că cineva mai sus chiar își face treaba și urmărește tot ce se învârte pe aici pe TPU, și mai interesant. )
Dar deși sună motivator, și cu premii și tot, nu cred că aș putea da un sfat, ceva diferit de percepția sau concepția mea. La fel cum nu aș putea da un sfat mai mult de dragul de a-l da sau de a place altcuiva ci mai mult trebuie să l ajute pe cel în cauză, evident că celui care am dat sfatul, aștept să-i placă, altfel mă frustrez că simt că nu l-am ajutat sau chiar uneori când am mai dat sfaturi chiar și prietenilor mei și lor nu le-au plăcut sau nu erau pe aceeași lungime de undă cu mine mă supăram deoarece simțeam că nu pot gândi bine. Deci pentru mine să dau sfatul cel mai bun, dar pentru cel care îl cere este cel mai important. Dar dacă mișcă vreodată și inima vreunui editor, nu mă supăr. ))))
Oricum dacă tot stau pe aici ) o să urmăresc și asta ) cândva )) cred ))
Și mulțumim de informații!
Trebuie sa fii foarte activava si sa aspepti mult si bine ca un editor sa iti remarcaze raspunsul
In plus o moneda odata primita expira dupa 180 zile si nu se mai pune la numaratoare cand vrei sa cumperi ceva.
poftim link
https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#45
Deci prea complicat mai bine dăm răspunsuri doar atunci când simțim și evident acolo unde știm. Aș fi vrut să răspund și oamenilor care întreabă ce să cumpere, dar cum eu sunt praf la capitolul tehnologie nu mă bag
Am primit acest tricou cu ceva ani in urma.
https://www.tree.ro/tpu-ro-da-cele-mai-tari-tricouri/
Ok! Deci deja mă roade invidia. Am schimbat invidia reală pe cea virtuală. ) Dacă ce spui este real, TPU ăsta chiar e șmecher și vreau și eu să primesc un cadou de la ei. Doar că deja mă dor degetele și palmele de la două, trei răspunsuri pe zi. )) Nu aș vrea să știu ce ar însemna să dai mii de răspunsuri, plus că nu mă pot implica și pe partea de tehnologie. Dar aspir. Măcar acum știu cine îmi sunt adversarii. Stați pe aici, că vă urmăresc )